Az Iszlám Állam keresztény lányokat ad jutalmul a spicliknek

Egy kegyvesztett iszlám dzsihadista elárulta, hogy a terrorszervezet keresztény szex rabszolgákat ad azoknak, akik elárulják azokat a társaikat, akik hűtlenek és nem követik feltétel nélkül az Iszlám Államot.

Az elfogott ISIS szélsőséges azt állította, hogy ő személy szerint három súlyosan megvert nőt kapott köszönetképpen szolgálataiért.

„Miután elmondtam, hogy az öcsém, el akarta hagyni ISIS-t, jutalmul három rabszolgalányt kaptam” – olvasható az Express cikkében. Ez a gyakorlat a dzsihadista elmondása szerint rendszeres: az Iszlám Állam foglyul ejtett, elrabolt jazidi és keresztény lányokat ad a hűségért jutalmul.

Miután a fiatal lányok teljesítették a rájuk kényszerített szexuális szolgáltatásokat, 250 és 500 dollár között mozgó áron árúba bocsájtják őket a rakkai emberpiacon.

Abu Al-Mughaira Al-Muhajer azt is elmondta: „ Az Iszlám Állam adja-veszi a lányokat, rabszolga sorba taszítva őket. (…) minden esetben először kemény verésben részesítik a lányokat, mielőtt a piacra viszik őket.”

isis

Végül hozzá tette, hogy ő úgy értesült, hogy az elrabolt lányok a Szabad Szíriai Hadsereg (FSA) katonáinak a feleségei voltak.

Egyes beszámolók szerint a dzsihadisták a WhatsApp alkalmazás segítségével küldenek képeket az áruba bocsátandó lányokról és azok árairól – olvasható az Express hírportálon.

 


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »