Az Iszlám Állam és a Nuszra Front egymást gyilkolják (felvételek +18)

Az Iszlám Állam és a Nuszra Front egymást gyilkolják (felvételek +18)

 A terrorista szervezetek gyakran megkínozzák a fogságba esett rivális tagokat, majd kivégzik

Most sem történt másként. A felvétel első részén az ISIS-es terrorista vallatja a megkötözött Nuszra Frontos tagot. Egy pisztollyal fenyegeti, majd arra kényszeríti, hogy bevallja hány ISIS tagot ölt meg. A Nuszra Frontos magyarázkodásba kezd hogy a vallási vezetők tévesztették meg őt is és társait. Az Iszlám Államot árulónak és hitetlennek állították be és a Nuszra Front tagjai ezt elhitték ezért harcoltak az ISIS ellen.
A felvétel második felében a Nuszra Frontosokat arra kényszerítik, hogy egymást pofozzák közben Al-Golanit  (Nuszra Front vezetője) hitehagyottnak nevezzék. Majd az Iszlám Államot kell éltetniük.

.
A Nuszra Front se bánik kesztyűs kézzel az Iszlám Állam tagjaival.

Hírdetés

A felvétel Der Ezzour város közelében készült ahol 5 ISIS fegyverest fogtak el a Nuszra Frontosok.
Az Első szír aleppoi akit kifaggatnak és állítása szerint nem tudta, hogy kik ellen harcol. A második marokkói származású aki azt sem tudja hol fekszik Der Ezzour, csak azt hogy az alawitákat kell legyőzni. A harmadik tunéziai aki szintén az alawiták legyilkolásáért jött Szíriába. A negyedik szintén aleppoi akire ugyan úgy kiakadnak a Nuszrások hogy miért harcolnak ellenük hiszen egy oldalon állnak. Az ötödik Algériából jött, hogy a hitetleneket gyilkolja.

Nuszra Frontosok két szaúdi ISIS-et végeznek ki.

A felvételen a Koránból idéznek miszerint aki Allah és Prófétája ellen harcol, és erkölcstelenséget terjesztett a földön, azokat meg kell ölni vagy keresztre feszíteni, vagy a végtagjait levágni. A földön bűnhődést a túlvilágon nagy fájdalmakat érdemel. Ez Allah ítélete Abdallah Ibn Abd Alrahman Al-Shumari-ra aki Rijadban született 1411-ben (h), és Hamad Sagri ibn Mahmoud-ra szintén Rijadban 1411-ben született. A bűnük, hogy fegyvert ragadtak a Mudzsahediek ellen. Ez a büntetés jár mindenkire aki az Iszlám Állam tagja és ahelyett hogy az alawitákat ölné, a Mudzsahediek ellen is harcol.

orientalista.hu


Forrás:orientalista.hu
Tovább a cikkre »