Az ideköltözött Közel-Kelet – megdöbbentő beszámolók a hétköznapokról

Az ideköltözött Közel-Kelet – megdöbbentő beszámolók a hétköznapokról

Morvai Krisztina, EP-képviselő felhívást intézett a facebookon, melynek keretében várta azok leveleit, akik nap, mint nap érzik a tömeges migráció káros hatásait. Megdöbbentő beszámolók egész sora érkezett.

Úgy gondoljuk, különösebb kommentárt nem érdemes hozzáfűznünk, beszéljenek inkább a tények:

Hírdetés

A fenti sorok elolvasása lehetetlen, hogy egy európai és magyar ember ne érezne dühöt. Ne érezne haragot akkor, mikor látja, hogy szeretett kontinensünk, a kultúránk, egyáltalán mindaz, ami vagyunk, a szemünk előtt foszlik semmivé és adta át helyét egy idegen áradatnak, az életünk pedig már, mint olvashatjuk, nap, mint nap veszélyben van. Jól jegyezzük meg, négy “magyar” EP-képviselő erre mondott igent, ezt a sorsot szánnák Magyarországnak is, mikor is igennel szavaztak a felső korlát nélküli kvótára. Ők név szerint Szanyi Tibor (MSZP), Jávor Benedek (PM), illetve Molnár Csaba és Niedermüller Péter voltak.

Az Erő és Elszántság mozgalma missziójának tekinti, hogy az ilyen alakoktól végleg megtisztítsa a közéletet. Ahogy tavaly július 8-án, az Erő és Elszántság zászlóbontásakor Vecsésen, Tyirityán Zsolt fogalmazott:

“Egy valamit hirdetek, hogy háborút deklarálunk a liberalizmussal szemben, nekünk, ők a fő ellenségünk, és mindent megteszünk, hogy az eszmeiségüket elpusztítsuk a közéletből!”


Forrás:eroeselszantsag.net
Tovább a cikkre »