Az építőipar is felfedezte magának Csuja Imrét

Az építőipar is felfedezte magának Csuja Imrét

Az újraélesztés után most a felújításra szoruló kéményekre hívja fel Csuja Imre a figyelmet egy kampányvideóban, ami ugyan reklámcélokat szolgál, de mégsem teljesen haszontalan. Csuja társat is kapott, Gáspár Sándor személyében.

Érdekes divat kezd kialakulni a kampányvideók körül, ami most már az építőipart is elérte. Jól menő színészekkel igyekeznek vicces formában felhívni a figyelmet olyan problémákra, amelyek ugyan minden nap a szemünk előtt vannak, mégsem foglalkozunk velük annyit, mint kellene.

Ilyen volt nemrég az újraélesztés fontosságáról szóló videó is, amelyet az Országos Mentőszolgálat készített Csuja Imrével a főszerepben. Mert hát ki bírná ki röhögés nélkül, amikor azt látja, hogy egy maffiózó a Stayn’ Alive ritmusára próbál újraéleszteni valakit, miközben ténylegesen elmondja, hogyan kell végezni magát az újraélesztést.

Az újabb videó ennél talán néhány fokkal kevésbé fontos problémát pedzeget, mindenesetre egynek nem rossz. A kisfilmet készíttető kéménygyártó cég arra akarja felhívni a figyelmet, hogy a Magyarországon füstölő mintegy négymillió kéményből a becslések szerint másfél millió felújításra szorul. A videóban Csuja Imre és Gáspár Sándor játssza a főszerepet.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »