Az ember, aki szembeköpi a neoliberalizmust – Betyársereg tagunk a Survivor műsorában

Sosem gondoltuk volna, hogy követni fogjuk a liberális média egyik fő zászlóvivőjének az RTL Klubnak a műsorát, de eljött ez az idő is, mert olyan harcos értékeket látunk estéről-estére a Survivor műsorában, amelyet a celebektől nem várhatunk. Ezeket az értékeket csak egy betyár tudja hitelesen képviselni. A Blikk számolt be arról, amit mi már régen tudunk. Varga Ferenc a Betyársereg oszlopos tagja az augusztus 28-án kezdődött, és mára Magyarország legnézettebb műsorává előlépett, Survivor című túlélő reality egyik főszereplője.

A Blikk persze nem a harcos eszme terjesztését, hanem sokkal inkább a szenzációt, a botrányt látja az esetben és a következőket írják cikkükben, a Survivor egyik esélyesének hátteréről:

“Megbotránkoztató szimbólumok fedik testét – szélsőséges nézeteket vall a Survivor játékosa”

A hazai valóságshow-k történetében először fordul elő, hogy szerepel egy szélsőséges szervezet tagja, aki nyíltan vállalja is nézeteit.

Nem tagadja ugyanis, hogy évek óta oszlopos tagja a Betyárseregnek Feri (47), az RTL Klub napi realityjének, a Survivornek szereplője. A radikális, szélsőjobboldali szervezet tagjai több alkalommal keveredtek atrocitásba az elmúlt időszakban, magukat a nemzeti ellenállás harcosainak tartják. Az egykori kommandós azonban büszke a tagságára.

– Sokan szélsőségesnek tartanak minket, és ezt hangsúlyozzák, pedig alapvetően mi csak a család és a hazaszeretet nevében szeretnénk nevelni a fiatal férfiakat. Amióta a sorkatonaság megszűnt, valahogy a fiainkban sincs már annyi kitartás, rátermettség és ösztön, ami mondjuk a Survivorben sem lenne hátrány – magyarázta a túlélőjáték legszigorúbb és egyik legkeményebb karaktere. – Társaimmal együtt vallom, inkább állva halok meg, mint térdelve éljek, és erre próbáljuk nevelni sporttáborainkban, taktikai tréningeinken az érdeklődő fiatalokat.

Tyirityán Zsolt és Varga Feri az Erő és Elszántság július 8-ai zászlóbontásán

Sokaknak feltűnt az adások során, hogy Feri testét számtalan tetoválás, jelkép díszíti, amely rossz érzéseket kelt: szélsőséges, megbotránkoztató szimbólumokat idéznek. A Buwaya törzs tagja (le vannak maradva, hiszen már az Ibon törzsét erősíti/vezeti Feri. a szerk.) szerint azonban ezek mindössze életfilozófiájának kivetülései, és elsősorban ősmagyar jelképek.

– A derekamtól indul egy Hunnia felirat, amely lángokban áll, a tűzből pedig egy turulmadár repül ki, ami egy tort, az ősi kalapácsot és egy napkeresztet emel ki a lángokból. Mivel ezt a keresztet a történelem során a szélsőjobboldali eszmék szimbólumaként is alkalmazták, ezért félreérthető lehetek. Azonban én ősmagyar szimbólumként tekintek rá, és ilyen ősi szellemben nevelem a családomat is. Már a felmenőim is erre a filozófiára tanítottak, nagyapám lovas katona volt, és mindig az egyenesség, az őszinteség jellemezte a családomat – magyarázta Feri, akinek bal karját egy koponyákon álló amazon is díszíti: a rajzzal a háborúban küzdő, majd az országot újjáépítő dédanyák előtt tisztelegne.

A továbbiakban természetesen egy interjúval is készülünk majd Ferivel, ahol jobban megismerhetitek őt. A játékhoz sok sikert kívánunk! Reméljük, Tiéd lesz a győzelem, de bárhogy is alakuljon, egy országnak mutatsz példát, az egészséges harcos szemlélet példáját!

A 2017-es Seregszemlén a kép bal oldalán középtájt keressétek!

HAJRÁ FERI! VELED VAGYUNK! IGAZI HARCOS VAGY ÉS BÜSZKÉK VAGYUNK RÁD!

(Blikk nyomán Betyársereg)


Forrás:betyarsereg.hu
Tovább a cikkre »