Az eltérő kultúra megvalósította az emancipációt: a "hölgyek" is kiveszik a részüket a munkából

Az eltérő kultúra megvalósította az emancipációt: a "hölgyek" is kiveszik a részüket a munkából

Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Ceglédi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya egy 66 éves és egy 48 éves ceglédi nő ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsítottak 2016. június 7-én 15 óra körül mentek be Cegléden egy 81 éves férfi családi házába, ahonnan különböző használati tárgyakat vittek magukkal.

Az utcán a sértett szomszédja vette észre a két nőt, és "felszólította őket a cselekményük abbahagyására". A gyanúsítottak ekkor eldobálták a náluk lévő tárgyakat, és kerékpárral elhajtottak a helyszínről.

A 81 éves férfi rokona és a szomszédja ezt követően bement a családi házba. A sértett ekkor öntudatlan állapotban feküdt az ágyon. Mentőt hívtak hozzá, akik kórházba szállították. Az orvos elsődlegesen mérgezés tüneteit állapította meg nála.

A ceglédi nyomozók az adatgyűjtés és a tanúkihallgatás eredményeként rövid időn belül azonosították és 2016. június 7-én 20 óra 30 perckor – ceglédi lakásukban – elfogták a 66 éves nőt és társát. Előállították, gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették őket. A nyomozóhatóság előterjesztést tesz a gyanúsítottak előzetes letartóztatásának elrendelésére – olvasható a rendőrség honlapján.

Videó az előállításról:


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »