Az egyszeri kormány pechje: pont a kampányidőszakban fogynak el a migránsok

MINDÖSSZE tizenhat(!!!888) határsértőt tartóztattak föl péntektől vasárnapig az ország területén – tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság hétfőn az MTI-t. Már a civilszervezetek sem a régiek!? Nagyon kéne egy rezsicsökkentés! És még a válogatott is kikapott Portugáliában! Talán majd a törökök…

Már a migránsok is fogynak

A rendőrség honlapján olvasható statisztika szerint pénteken és szombaton öt-öt (azaz 10) embert tartóztattak föl, és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron a szerb-magyar határnál szolgálatot teljesítő rendőrök és katonák. Beljebb az országban és más határszakaszokon hat határsértőt fogtak el a hétvégén. Az elmúlt héten a szerb-magyar határ térségében összesen 41 embert tartóztattak föl és kísértek vissza, a megelőző héten – március 13-ától 19-éig – ez a szám 62 volt. Más határszakaszon és az ország belsejében a héten hét határsértőt fogtak el – derül ki a rendőrségi összesítésből.

Hírdetés

Vagy?! Vagy foglalkozzunk esetleg az egészségüggyel, az oktatással, a korrupcióval, a munkabérekkel, a földügyekkel, alkalmasint a zenével egy márciusi kora reggelen?


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »