Az ATV is érdeklődik a nemzetvezető iránt

Az ATV is érdeklődik a nemzetvezető iránt

70 éve gyilkolták meg Magyarország nemzetvezetőjét, Szálasi Ferencet. Az évfordulón két csoport is emlékezett az Új Köztemető 298-as parcellájában, a nemzetvezető feltételezett sírjánál, ahol már több mécses is pislákolt odaérkezésükkor.

Magyar Menedék - Sitchin

Fotó: Varga Moncsi – Hunhír.info

Előbb a Pax Hungarica mozgalom csendes és méltóságteljes főhajtása zajlott, koszorúzással egybekötve, majd követte őket egy civil, ám zömében BH- tagokból álló csapat. Ők már nem csak a nemzetvezető kivégzéséről emlékeztek meg, hanem az antibolsevizmus minden mártírjáról, és az emberiség történelme során leggyilkosabb eszmerendszer áldozatairól is. Számukra nem a február 25-e és a hazaáruló, a “náciellenes függetlenségi” mozgalomban tevékeny részt vállaló Kovács Béla elhurcolásának napja a kommunizmus áldozatainak igazi emléknapja. Sokkal inkább a nemzetvezető kivégzésének napja az, amikor méltón és méltán lehet emlékezni minden mártírra és a bolsevizmus minden egyes áldozatára. A felszólaló szervező elmondta, hogy 1944. október 15-én Szálasi Ferenc, és az általa vezetett Nyilaskeresztes Párt – Hungarista Mozgalom állt az antibolsevista szabadságharc élére, mely azonban nem csak a bolsevizmus, hanem minden nemzetmételyező erő ellen harcolt. Ha megnézzük ezen erőket, láthatjuk, hogy némelyikük mögött ugyanazon bűnös nép fiai állnak, mint a bolsevizmus mögött – hangzott el.

A két rendezvény közül ez utóbbi elérte a liberális média ingerküszöbét is. Ennek köszönhetően diszkrét takarásban már 11 óra óta több rendőrautó és civil ruhás rendőr várakozott. A Pax rendezvénye békésen lezajlott, ám a második csoport kapunál gyülekező tagjaihoz egyszer csak az ATV riportere lépett, és érdeklődött az eseményről. Kicsit próbáltuk megviccelni őket, és közölni, hogy a Pax megemlékezése már lezajlott, de pár másodpercnyi riadalom után rájöttek, lesz itt még számukra érdekesség. Felsétáltak hát kamerájukat cipelve a sírhoz, ahol azonban annak ellenére, hogy értelmesen elbeszélgettünk velük történelmi tényekről és jelen politikáról, felszólítást kaptak a szervezőktől a távozásra. A jelen levő megemlékezők mindegyike egybehangzóan jelezte: nem kíván az ATV felvételein szerepelni, és ellenkező esetben kilátásba helyeztek feljelentést is. Így az ötfős stáb gyorsan távozott, az addig figyelő rendőrök pedig visszahúzódtak a bokrok, fák közé.

Távozásunkkor egy család lépett a feltételezett sír mellé, ők magukban, felhajtás nélkül szerettek volna megemlékezni a nemzetvezetőről, nem akarták kisgyermekükkel megzavarni a csoportos főhajtást.

Az pedig, hogy a nemzetvezetőt valóban e sír alá temették-e el, vagy sem, igazából lényegtelen. Lukács Ferenc fejfája zarándokhely azok számára, akik maguk módján, de örökké küzdenek a nemzet árulói ellen, és akik csendben, békében fejet szeretnének hajtani a zsidó bolsevista terror mártírjai és áldozatai emléke előtt.


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »