Az Atlético edzőjét eltiltották a bajnokság utolsó meccseiről

SportSpanyolország

Élesedik a harc a spanyol labdarúgó-bajnokságban (La Liga), hiszen három fordulóval a szezon vége előtt a Barcelonának és az Atlético Madridnak is 82-82 pontja van, míg a harmadik Real Madridnak csak egy pont a hátránya a vezető duóhoz képest.

 A szövetség most úgy döntött, hogy az Atlético edzője, Diego Simeone nem lehet ott a csapat utolsó három bajnoki meccsén.Az Atlético a hétvégén a Málagát győzte le 1–0-ra, de Simeonét kiállította a bíró, miután az ellenfél egyik támadása közben a hazai kispad közeléből valaki szándékosan bedobott egy labdát, hogy megakassza az ígéretesnek tűnő ellentámadást.

A bíró (Mateu Lahoz) az eset után odament megkérdezni Simeonét, hogy ki dobta be a labdát, de mivel nem kapott választ, így a szabályok értelmében kiállította a madridi csapat edzőjét. Lahoz nem tudott mást tenni, mivel a szabályok szerint valóban az edző felel azért, hogy mi történik a technikai zónája közelében. Simeone maga is elismerte, hogy a bíró jól döntött, amikor kiállította, mert nem volt más választása.

Néhány televíziós felvétel szerint az egyik labdaszedő dobta be a labdát. Simeone nem először kap súlyos büntetést, 2014 nyarán nyolc meccsre tiltották el, miután az Atlético legyőzte a Realt a spanyol Szuperkupában.

Az Atlético az utolsó három fordulóban a Rayo Vallecanóval, a Levantéval és a Celta Vigóval játszik, egyelőre úgy tűnik, hogy Simeone nélkül. A spanyol csapat ma este a Bayern Münchennel játszik a Bajnokok Ligája elődöntőjében, a visszavágó jövő héten lesz – írja a Faktor.

View the full image Forrás: Faktor.hu


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »