Az Alternatív Európa mozgalom tüntetett az idegen áradat ellen

Az Alternatív Európa mozgalom tüntetett az idegen áradat ellen

“Demonstráció az idegen áradat térhódítása ellen!” címmel szervezett vonulásos tüntetést a bevándorlás ellen az Alternatív Európa mozgalom. Ezzel párhuzamosan Európa több nagyvárosában is hasonló demonstrációt tartottak jobboldali csoportosulások, helyenként több száz résztvevővel.

Magyar Menedék - Sitchin

A demonstráció résztvevői délután kettőtől gyülekeztek a Bazilika előtti téren, ahol a külföldi turisták és a számos esküvő résztvevői érdeklődve szemlélték a nemzeti színű zászlókba burkolózott embereket, valamint a vörössel áthúzott uniós lobogókat, transzparenseket.

A menet három órakor hangos kiabálás, skandálás mellett indult a Kossuth térre, az utat a rendőrökön kívül végig a teraszokon ücsörgő emberek mobiltelefonos kamerázása kísérte.

A Kossuth téren felállított kis színpadra a Pax Hungarica mozgalom és az MNA képviselőjén kívül a háromfős csapattal résztvevő szlovák delegáció képviselője is felállt, hogy megossza bevándorlással kapcsolatos gondolatatait a nagyjából százfőnyi résztvevővel.

A rendezvényt sem az antifák, sem más, baloldali csoportosulások nem zavarták meg, ellenben egy vélhetően ittas ember portálunk tudósítójára támadt. Először kérdőre vonta az éppen fotózó munkatársat, mi a fenéről beszélnek itt, és értik-e, miről van szó, majd nemes egyszerűséggel szidalmazni kezdte őt, a segítségére siető fiatalembert pedig veréssel fenyegette.

Az apró, ám a résztvevőket szerencsére meg nem zavaró incidens szerencsére nem zavarta meg a rendezvényt, mely nem sokkal négy óra után véget is ért.


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »