Autós üldözés után kapták el a bugaci cigány bandát

Egy négy fős csoport tavaly júliustól fosztogatott Bugac tanyáin, de egy horgásztó területéről is loptak. A rendőrök követték az autójukat, de a tolvajok elszaladtak, és csak egyiküket tudták elkapni. A többieket pár nappal később fogták el.

Magyar Menedék - Sitchin

A banda júliustól kezdve horgászfelszereléseket, műszaki cikkeket, lószerszámokat, hegesztőtrafót, 8 anyabirkát és 1 bárányt, továbbá kolbászt, májast, disznósajtot és szalonnát lopott el.

A rendőrök külön csoportja nyomozott az ügyben, és 2015 nyarától járőröztek is Bugacon. Az egyik háznál két hete észrevettek egy gyanús autót. A kocsi utasai észrevették a rendőröket és gyorsan elhajtottak, de a rendőrautó követte őket. Amikor megálltak a kocsival, a benne ülők kiszálltak és elszaladtak. A rendőrök egyiküket utolérték. A 20 éves csengődi férfit elfogták.

A férfi ismeretlen társai ellen körözést adtak ki., napokon belül elfogták őket. A négy cigány férfit lopás miatt őrizetbe vették. A rendőrök a férfiak előzetes letartóztatását kérték – írja a police.hu a cigányok származása gondos titkolásával.


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »