Aszadnak elege lett: földbe döngölik a lázadókat

Óriási erővel csaptak le az orosz és szír vadászbombázók a lázadók állásaira, miután azok bevették Hán Tumán városát Aleppó tartományban. A három napja tartó gyilkos összecsapásban már több száz lázadó esett el, de a vérengzés még nem ért véget.

Legalább négyszáz terrorista halt meg vagy sebesült meg az elmúlt három nap során a kormánypárti erők támadása miatt Aleppó tartomány déli részén, Hán Tumánnál – írja az iráni Fars hírügynökség, melynek forrásai szerint a csata továbbra is tart, a kormányerők pedig támadásba mentek át.

A folytatás, illetve a teljes cikk fotókkal, videóval és további elérhetőségekkel ITT

Forrás: mno.hu

Emlékeztető 1.: „Az ISIS (Iszlám Állam) barátaink és szövetségeseink finanszírozása révén indult el.” (General Wesley Clark, volt NATO tábornok)

Emlékeztető 2.: „A migránsok között lehetnek külföldi harcosok, lehetnek terroristák is, akik megpróbálnak elbújni, elvegyülni közöttük.” (Jens Stoltenberg NATO főtitkár)

Emlékeztető 3.: „Adjátok át nekem az irányítást egy nemzet pénze felett, és nem érdekel, ki írja a törvényeiket.” (Mayer Amschel Rothschild, a nemzetközi Rothschild bankárcsalád alapítója) 2000-ben az első Orbán-kormány a miénket odaadta, Szíria nem volt hajlandó átengedni a lehetőséget!


Forrás:sokkaljobb.hu
Tovább a cikkre »