Árulkodnak? – Reggeli járat

Árulkodnak? – Reggeli járat

Adás: 2016. október 7. péntek, 5.50

Jogsértő
Választási gyűlés volt a Párbeszéd Magyarországért múlt vasárnapi, a kvótanépszavazás napján tartott rendezvénye, ezt a döntést hozta a Kúria. Mit lép most a párt? Vendégünk Szabó Tímea társelnök.

Árulkodnak?
Feljelentette a DK Navracsics Tibort. Az uniós biztos nyilatkozatában elmondta, hogy nemmel szavazott a kvótareferendumon, ezt kifogásolja Gyurcsány Ferenc pártja az Európai Bizottság elnökénél. Mire hivatkozik a baloldali párt beadványában? Gréczy Zsolt szóvivő elmondja a Reggeli járatban.

Jubileum

Fennállásának tízéves jubileumát ünnepli az Új Európa Alapítvány. A szervezet a tizennyolc évnél fiatalabb sportolókat, művészeti és tudományos tehetségeket támogatja. A stúdióban az alapítvány ügyvezetője.

Életmentés
A daganatos gyermekek nyolcvan százaléka sikeresen gyógyítható. Ehhez kapott több mint négymillió forintot a SOTE gyermekklinikájának onkológiai osztálya a Leukémiás Gyermekekért Alapítványtól. Mi kell a gyógyuláshoz? Rényi Imre onkológus válaszol.

Csúcsfutás! Hírességek is futócipőt húznak a Budapest Maratonon a hétvégén. A 70 országból érkező külföldiek mellett, az ország minden megyéjéből érkeznek versenyzők. A leghosszabb táv a 42 km-es maraton, de lehetőség van kisebb távok futására is. Vendégünk Gyenesei Leila, világbajnok öttusázó.

Lépéselőny! Készül Takács Nikolas új albuma. Az elmaradhatatlan kalapjában érkezik az énekes a Reggeli Járatba és mesél az eddigiektől eltérő zenei anyagról.

Turda Adrienn várja Önöket!


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »