Árokba csapódott egy kisteherautó, a sofőr meghalt

Egy daru gémjének ütközött, ezután csapódott az árokba egy kisteherautó szerda reggel Biatorbágyon, a sofőr meghalt – egészítette ki korábban közölt információit a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője az MTI-nek.

Csámpai Attila a reggeli balesetet követően csupán annyit közölt, hogy a biatorbágyi Tormásrét utcában rohant árokba a kisteherautó, a járművet vezető férfi olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen meghalt.

Mint utóbb kiderült, a kisteherautó egy közeli építkezésen dolgozó, tolató daru gémjének ütközött neki, ettől vált irányíthatatlanná, és csapódott az árokba – közölte a szóvivő.

A középkorú sofőr már az ütközéskor olyan súlyos fejsérüléseket szenvedett, hogy esélye sem volt a túlélésre. Holttestét az érdi és a törökbálinti tűzoltók emelték ki, majd megkezdték a műszaki mentést – tette hozzá Csámpai Attila.

Csatolt_cikkek: Olvasta már?Öt személy sérült meg egy közlekedési balesetbenÚjabb szörnyű autóbaleset Kárpátalján: egy 26 éves csongori fiú életét vesztetteRovatok: KékfényTelepülés: MagyarországCímkék: kékfény, krimi, brutális baleset, autóbaleset, halálos áldozatForrás: 

MTI


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »