Apáti Bence: Ne mesélj viccet Szilveszter!

Apáti Bence: Ne mesélj viccet Szilveszter!

Elöljáróban mindenképpen szeretném leszögezni, hogy Szarvas Szilveszter egy tök vicces figura. Valamint majdnem olyan magas, mint én. Ez utóbbi tulajdonságát nem annyira szeretem. Az előbbit viszont nagyon is.

Szóval Szilveszternek rohadt jó humora van. És ezt annak ellenére becsületszavamra állítom, hogy mostanra egy ország szembesült azzal, hogy borzalmasan mesél viccet.

Persze a vicc is rettenetes volt, de ez nem menti fel Szilvesztert.

Ha már úgy döntött, hogy annak ellenére, hogy nem tud viccet mesélni, egy ilyen ótvar-rosszat választott, akkor viselje is férfi módjára a következményeket.

Tessék felemelt fejjel, egyenes gerinccel állni és elfogadni, hogy egy ország figyelte rezzenéstelen arccal a nevettetésre tett szándékát.

Nem kell a mellébeszélés!

Nem kell a kifogáskeresés! (Az mindig van)

Nem kell magyarázkodni!

Tessék kiállni a nagy nyilvánosság elé, és bátran, mindenféle manír nélkül, egyenesen kimondani, –amit persze már mindenki tud – hogy: „Én, Szarvas Szilveszter sokkal rosszabbul mesélek viccet, mint Apáti Bence. Aki magasabb is nálam.”

Ennyi.

Ez ilyen egyszerű.

Egy ország várja, hogy megígérd: többet nem mesélsz viccet.

És akkor nem kell naponta háromszor végignéznem, ahogy Molnár Gyula, olyan arccal, mint aki saját maga sem hiszi el, amit mond, és mint aki mindjárt elröhögi magát, arról értekezik a (betiltott, ellehetetlenített, és finom tengeri sóval behintett) tévéműsorokban, hogy te személyesen Orbánbasi parancsára fogod egy rozsdás bökővel agyonszurkálni egy közepesen sötét sikátorban a még nálunk is magasabb Botka urat.

Én ezt komolyan nem bírom már.

És könyörgöm! Ki a búbánatos Isten nyila az a Bangóné??

Szilveszter! Miért kell nekem miattad kigugliznom, hogy ki ő?

Mert te viccet mesélsz…

Megáll az eszem.

Ha pedig valaki kiderítette, hogy ki az a Bangóné, akkor szóljon már neki, hogy azok az idők már elmúltak, mikor Kövér László ártatlan mondatából az ellenzék tömeges akasztását lehetett vizionálni az akkori baloldali médiapropagandisták hathatós segítségével.

Vége van Bangóné drága! Tessék elengedni ezt a sztorit!

A propagandistáik egyik része már nyugdíjban van, a másik meg már nem az önök, hanem a csillogó szemű momentumos kölkök szekerét tolja, a maradékot meg a kutya nem nézi, a kutya nem olvassa.

Mi pedig végre eljutunk egy kicsivel több emberhez, mint 2002 márciusában.

Elkezdődött a rendszerváltás!

Apáti Bence

The post Apáti Bence: Ne mesélj viccet Szilveszter! appeared first on PolgárPortál.


Forrás:polgarportal.hu
Tovább a cikkre »