ANNYIRA JOBBIKOS…

ANNYIRA JOBBIKOS…

Kis hírecske, de benne van minden, amit a jobbikról és beteg, személyiségzavaros, össze-vissza hazudozó, becstelen elnökéről tudni kell: 

„BÉRKOMMENTELŐKET FIZETTEK

Több tíz millió forintért alkalmazott a Jobbik médiafigyelőket, azaz bérkommentelőket annak érdekében, hogy a közösségi oldalakon lejárassák és ellehetetlenítsék azokat, akik bírálják a pártot és annak politikáját. A Magyar Időkhöz eljuttatott szerződések szerint a párt megmondóemberei 2012-től kapták megbízásukat, egészen 2015 végéig. A lista nem teljes, a megyei és a választókerületi bértollnokok nem szerepelnek rajta.

A megbízottak között több jelenlegi Jobbik-tag, illetve önkormányzati képviselő neve is feltűnik, így Hocza Tamásé, aki a párt Borsod-Abaúj-Zemplém megyei alelnöke, választókerületi elnöke, és havonta 66 ezer forintot kapott azért, hogy ellássa a rá bízott feladatot. Több mint 3 és fél éves médiafigyelésért közel 2,5 millió forintot kapott. Nála jobban járt Sátoraljaújhely jobbikos képviselője, aki már havonta 74 ezerért, összesen 3,1 millió forintért írt kommenteket a pártot kritizálóknak. A legmagasabb fizetést, havi 95 ezer forintot Bogdán Szabolcs jobbikos kapta, aki a többiekhez hasonlóan mintegy 3 és fél évig „figyelte a médiát”, összesen közel négymillió forintért.

A Jobbikból kiábrándult szimpatizánsok, illetve korábbi alapszervezeti tagok között nem ismeretlen a párt bérkommentelői csapata, amely ma is tevékenykedik. Az egyik megszűnt alapszervezet elnöke a Magyar Időknek elmondta: ezek az emberek nemcsak azt figyelik, hogy kik miként vélekednek a pártról, de saját tagjaik bejegyzéseit is ellenőrizik. Véleményüket nemcsak saját nevükön, hanem sokszor álneveken regisztrálva osztják meg, ezzel is nyomást gyakorolva. – Stílusuk személyeskedő, kioktató, sokszor nyomdafestéket nem tűrő elemekkel is teletűzdelik véleményüket, amelynek lényege az, hogy aki nem Vona Gábort és a Jobbikot követi, megalázzák – fogalmazott az egykori jobbikos.

Az általunk megismert listán szereplő 12 személy összesen közel 34 millió forintot kapott a Jobbiktól a fent vázolt feladatok ellátására. A Magyar Idők megkereste Szabó Gábor pártigazgatót, hogy megtudjuk, összesen hány embert alkalmaznak médiafigyelésre, és mekkora összeget fizetnek ki az érintettek munkájáért, de hétfő estig nem kaptunk választ.” Magyar Idők)

Gyerekek! Ingyen nyaljátok ki a seggemet!


Forrás:badog.blogstar.hu
Tovább a cikkre »