Angelina Jolie válik Brad Pittől

„Kibékíthetetlen ellentétekre” hivatkozva Angelina Jolie hétfőn beadta a válókeresetet Brad Pitt ellen – osztotta meg értesülését kedden a TMZ.com celebportál.

Jolie bejelentette, hogy meg akarja kapni hat gyermekük felügyeleti jogát. A színésznő arra kérte a bíróságot, hogy Pittnek láthatást biztosítson.

A portál szerint érdekes, hogy nem folyamodott a gyermekek közös felügyeletéért Pitt-tel, csak közös jogi felügyeletet kérvényezett. A házaspárhoz közel álló források szerint Angelina azért döntött a válás mellett, mert nem ért egyet azzal, ahogy férje a gyerekekkel bánik. „Különösen elszomorítják nevelési módszerei” – írta a portál.

A TMZ.com úgy tudja, nincs „harmadik személy”, aki miatt tönkrement volna az álompár házassága, kifejezetten Pitt nevelési stílusa a válás oka. Jolie-t a válási ügyekben sztárügyvédként emlegetett Laura Wasser képviseli. A színésznő nem akar férjétől tartásdíjat. A különválás időpontjaként 2016. szeptember 15-ét jelölte meg.

Pitt és Jolie 2004 óta éltek együtt, 2014 augusztusában házasodtak össze. A TMZ.com szerint nyilvánosan júliusban látták őket utoljára együtt, amikor ikergyermekeiket, Knoxot és Vivienne-t Nyugat-Hollywoodba vitték egy születésnapi reggelire.


Forrás:kronika.ro
Tovább a cikkre »