Angela Merkel fotóját tették ki a drogéria elé, ahol egy migráns leszúrt egy német tinilányt

“Nem jövök rá, mit kellene másként csinálni” – áll a felirat és Angela Merkel fotója azon a plakáton, amit a szerdai délnyugat-németországi Kandelben elkövetett gyilkosság helyszínén függesztettek ki a járókelők. A hatóságok által megerősített friss információk szerint a német tinilány gyilkosa, a mindössze 15 éves afgán migráns 2016 óta él Németországban és tavaly áprilisban regisztrálták kiskorú menedékkérőként. A fiú egy drogériában keveredett szóváltásba a tinédzserrel, a vita hevében kést rántott és egyszerűen leszúrta a lányt, aki a kórházban belehalt a sérülésbe. 

Németország szerte napról napra nő a feszültség a bevándorlók miatt – írja az M1 híradójára hivatkozva a Magyar Idők.

A felmérések szerint többségük képtelen beilleszkedni, és egyre több az általuk elkövetett bűncselekmény is. 2016 nyarán például egy 17 éves afgán fiú baltával támadott egy vonat utasaira Würzburg közelében. A fiú 2015-ben menedékkérőként érkezett Németországba, négy embert sebesített meg.

Hírdetés

Néhány nappal később egy szír menedékkérő bozótvágó késsel gyilkolt meg egy nőt a Stuttgarttól nem messzi Reutlingenben, mert féltékeny volt rá. Miután végzett a nővel, két másik embernek is sérüléseket okozott, mielőtt elfogták. Idén szeptemberben Lipcsében azért erősítették meg a rendőri jelenlétet, mert bevándorlók kocogó nőkre támadtak, volt, akit megerőszakoltak.

Kiszelly Zoltán politológus az M1 aktuális műsorában emlékeztetett, 2015 óta csaknem másfél millió bevándorló érkezett Németországba. Eleinte a berlini vezetés és a németek többsége is tárt karokkal fogadta őket. Mostanra viszont az úgynevezett Willkommenskultur, vagyis a bevándorlók befogadását támogató kultúra megszűnőben van.

A német szavazók már nem akarnak fizetni sem a migránsokért, hiszen azt látják, hogy nekik kell megelőlegezniük a migránsok új életét, az adójukból, a járulékokból, és noha azt mondják nekik a német politikusok, hogy a migránsok majd ezt a munkájukkal visszafizetik, ez nehezen hihető, hiszen jelenleg csupán 20 százalékuk dolgozik, jellemzően minimálbéren – tette hozzá.

PestiSracok.hu


Forrás:ultrainfo.hu
Tovább a cikkre »