Amikor az orosz propaganda nyugati szakértőkön keresztül terjed

Sajnos a nagy fennforgások közepette elfelejtettem megénekelni a magyar haladó újságírás egyik ékkövének, a Vágó Pista által jegyzett Nyugati fény mérsékelten gyönyörű öntökönrúgását. Pótolom. 

Mint az köztudott, Vágó István az ismert univerzum legokosabb embere. Nyugodtan feltételezhetjük, az ismeretlené is. Ő az, aki mindenhez IS ért, legyen az a nagytestű párosujjú patások nem természetes környezetben folytatott szaporítása, vagy az ókori keleti egyházatyák munkássága. Nem véletlen, hogy az orosz médiában is elképesztően járatos, rá is akadt a legnagyobb ellentmondásra, amivel természetesen – ki más – Orbán jár rosszul.

Átadom a szót Vágó Pistának.

“Így sajátos módon az orosz Sputnikon kifejezetten keményen támadják hazánkat a menekültügyi jogsértései miatt. A Magyarország elleni cikkek címei hangulatkeltők, tartalmuk pedig egyoldalú, így gyakran csak olyan nyugati szakértőket szólaltatnak meg, akikről előre tudható, hogy igen kritikusak Magyarország menekültpolitikájával szemben.”

Hírdetés

Megfejtés következik, ha kedves olvasóim nem érnék fel ésszel korunk legnagyobb tudósát. Vágó Pista éles szemmel észrevételezte, hogy a kizárólag álhírek és az orosz propaganda terjesztésére felesküdött Sputnik hírügynökség nyugati szakértőket szólaltat meg, így manipulál hazánk ellen Putyin. És gyalázza. Nyugati szakértők megszólításával, miközben orosz propagandát terjeszt.

Pista, szép volt! Elmés!

Csak a teljesen hülyék gondolhatják, hogy a Sputnik hírügynökségként viselkedik, egy-egy témát úgy jár körül, hogy megszólít mindenféle szakértőket. Ez elképzelhetetlen. Ilyesmi csak bennünk, egyszerű halandókban merülhet fel. Szerencse, hogy van nekünk egy Vágó Pistánk, a hegyvidéki önkormányzati képviselő.

www.tutiblog.com


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »