Amíg Muttiék vitatkoznak, hogy "megcsinálják", vagy inkább "sikerülni fog", addig Rumcájszék saríarendőrséget szerveznek Hamburgban

Amíg Muttiék vitatkoznak, hogy "megcsinálják", vagy inkább "sikerülni fog", addig Rumcájszék saríarendőrséget szerveznek Hamburgban

Hamburgi szemtanúk Iszlám Állam és „saríarendőrség” feliratot véltek felfedezni járműveken. A Die Welt riportja szerint a németek attól félnek, hogy visszatértek az úgynevezett saríajárőrök, az önjelölt mohamedán vallásrendőrök, akik két éve már zaklatták egy német város, Wuppertal lakosait. Rendőrségi vizsgálatról egyelőre nem tudni.

2014-ben a németországi Wuppertalban egy férfiakból álló csoport magát saríarendőrségnek, azaz iszlám vallásrendőrségnek nevezve járőrözött, és helyieket szólított fel a muszlim vallási előírások tiszteletben tartására. A férfiakat akkor bíróság elé állították egyenruhával való visszaélés miatt, vezetőjük, egy német iszlamista ellen pedig vádat emeltek, mert kapcsolatban állt az Iszlám Állammal.

A "német" bíróság döntése értelmében azonban a "járőrök" nem sértették meg sem az egyenruha-viseléssel, sem pedig a gyülekezéssel kapcsolatos törvényeket, így nem vonták őket felelősségre.

Azóta hasonló jelenségről nem érkezett hír – mostanáig.

A Die Welt a napokban megjelent regionális mellékletében arról írt, hogy Hamburgban egy szemtanú saríarendőrség feliratú autót látott, egy másik pedig Iszlám Állam feliratot látott egy buszon.

Az M1 berlini tudósítója szerint a helyi törvényhozás írásbeli kérdést nyújtott be a városvezetésnek, azt tudakolva, hogy tudnak-e Hamburgban saríarendőrség létezéséről. A városvezetés tudatta, nincsenek ilyen információik, de felhívták a lakosság figyelmét, hogy jelezzék a hatóságnak, ha ilyesmit észlelnek.

A hatóságok szerint a német állam intézményei az ország teljes területén, minden településén képesek érvényesíteni a hatályos jogszabályokat. Ennek ellenére elő-előkerül a közbeszédben párhuzamos társadalmak létezésének ügye.

A legutóbb néhány napja, Berlinben történt egy eset, amikor egy főleg bevándorlók lakta negyedben összetűzésbe került egy család a rendőrséggel.

Az esetről videofelvétel is készült, amelyet sokan az úgynevezett a „no-go” övezetek (bevándorlók-uralta zónák, ahol a saría jog rendelkezései érvényesülnek – a szerk.) létezésének bizonyítékaként értelmeznek. Mások ugyanakkor arra hívták föl a figyelmet, hogy a felvételen látható rendőrök igen erélyesen megbilincselik és elvezetik a rendbontókat – vagyis érvényt szereznek a német törvényeknek.

A hamburgi feliratokkal kapcsolatban egyelőre csak a városvezetés és az esetre a figyelmet felhívó helyi képviselő állásfoglalása ismert, aki azt hangoztatta: résen kell lenni, meg kell tudni, hogy ismétlődő vagy elszigetelt jelenségről van-e szó.

Rendőrségi vizsgálatról az ügyben egyelőre nem tudni.

(Kuruc.info – Híradó nyomán)

Németország nem süllyedő hajó, áltatja magát a német államfő – Wir schaffen das, ha beledöglünk is!

Hatalmas bírálat az SPD-s alkancellártól: nem azt kellett volna mondania Merkelnek, hogy "Sikerülni fog!", hanem azt, hogy "Megcsináljuk!"

Folytassa, Ahmed! A "német" bíróság szerint nem sértettek törvényt a Saríarendőrség mezben kötekedő beilleszkedettek

Fanatikus muszlim járőrök zaklatják a londoniakat


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »