Amerikai pénzen szervezett menekültáradatról beszéltek, Vona is üzent

Amerikai pénzen szervezett menekültáradatról beszéltek, Vona is üzent

Bajtársiassági napot rendezett az Új Magyar Gárda Mozgalom szombaton Budapesten.

Murányi Levente 1956-os elítélt, a gárda egyik alapítója a rendezvényen egyebek közt arról beszélt, hogy véleménye szerint világháborús helyzet van, csakhogy ezt a háborút más eszközökkel vívják, mint az előző kettőt. Úgy véli, amerikai pénzen szervezik a Magyarországra és Európába tartó menekültáradatot, és hozzátette, hogy „egyetlen kormány nem volt eddig, amelyik kiállt volna a nemzeti kérdésekért. […] Ti a magyar szabadság védelmezői kell hogy legyetek” – fordult mintegy kétszáz fős hallgatóságához Murányi Levente.

Hegedűs Loránt református lelkész egy háttérhatalomról beszélt, véleménye szerint ez a háttérhatalom teremtett káoszt, amely kiváltotta az Európára és Magyarországra zúduló menekültáradatot, és ezt a háttérhatalmat tette felelősé a Magyar Gárda betiltásáért is.

Hírdetés

A rendezvényen felolvasták Vona Gábor köszöntő levelét, amelyben a Jobbik elnöke úgy fogalmazott: ennek a közösségnek „nemcsak a múltban voltam tagja, nemcsak a jelenben vállalom, hanem a jövőben is bajtársatok maradok”.

Mint írta, hat évvel ezelőtt, amikor 216 résztvevőt vittek el a rendőrök az Erzsébet téri rendezvényükről, a gárda erkölcsi szintjével, bátorságával, tartásával aratott győzelmet a hatalom felett, miközben a gárda senkinek nem ártott.

Fotó: Végh László / Magyar Nemzet


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »