Amerikai liberális ikonok (Dershowitz, Krauthammer) hirtelen Obamát pocskondiázzák

Amerikai liberális ikonok (Dershowitz, Krauthammer) hirtelen Obamát pocskondiázzák

FOX NEWS

Amerika egyik legismertebb liberális ikonja, Alan Dershowitz, ismert ügyvéd és a Harvard Egyetem jogi oktatója a Fox News tévének adott interjújában az eddig általa nagyra tartott Obama elnököt pocskondiázta és rovására dicsérte Trump megválasztott elnököt.

Elmondta, Barack Obama „visszataszító elnök”, amiért hátba döfte Izraelt, amikor pénteken az Egyesült Államok tartózkodott az ENSZ Biztonsági Tanácsában egyhangúan elfogadott, az izraeli telepeseket elítélő határozata alkalmával.

Kijelentette, csúf dolgot tett Obama és „átverte” az embereket.

Azt is állította, hogy Obama szíriai politikájával sokkal közelebb engedte magához Putyint, mint azt Trump valaha is tenné, holott korábban fordított véleménye volt a két emberről.

Hírdetés

Elmesélte, egyszer találkozott Obamával, aki azt ígérte neki, mindenkor Izrael mögött fog állni. „Nem gondoltam akkor, hogy ezzel azt akarta mondani, alkalomadtán hátba döfi”.

Azt is mondta, Obamát „a valaha is létezett egyik legrosszabb külpolitikai elnöknek fogják tartani” és végül Obamát „visszataszítónak” tartja, mely jelzőt még egyszer megismételte.

Charles Krauthammer, közismert amerikai neokon újságíró szintén Obamának ment neki, holott ő is eddig Trumpot támadta.

Azt mondta, az Egyesült Államok a sakálokhoz csatlakozott, amikor az ENSZ BT-ben tartózkodott. (A „sakálok”: Nagy-Britannia, Kína, Franciaország, Oroszország, stb.)

   

   

Megosztás:


Forrás:lovasistvan.hu
Tovább a cikkre »