Amerikában az ISIS a villamos hálózat teljes szabotázsára készül . . .

. . . és ezen keresztül egy indirekt puccsra! Ezt állítja legalábbis a “Hátsóudvar szabadság” (Backyard liberty) írója Alec Deacon a survivopedia.com oldal működtetője az FBI legújabb “intel”*-je szerint. (According to recent intel, FBI has reason to believe that America may face a staged coup, targeted at completely disabling all vital infrastructure systems.) Még Hillary (Clinton) is meghökkent, amikor megtudta ezt. A Hátsóudvar szabadság c. könyvben Amerika lakosságát felkészíti a túlélésre, abban az esetben, ha összeomlik az amerikai alapvető infrastrukturális rendszer.

Filmjében részletezi, hogy a 3. vh. nem az orosz-amerikai összecsapásnak lesz köszönhető, hanem fanatikus elitek kis csoportjainak. Az ISIS-nek nincs vesztenivalója. Az Amerikai államokban szunnyadó ISIS tagok csak a jelre varnak, hogy akcióba léphessenek. Ezt a félelmetes puccsot valamikor a választások fináléja körül, vagy napján, fogják végrehajtani.

(former deputy director of the CIA Mike Morell says: “ISIS has the capacity to carry out a 9/11 -style attack”. And they can use Muslim fanatics who are already in the country.” )

A CIA volt igazgatója, Mike Morell, szerint: “ISIS-nek megvan a kapacitása, hogy egy 9/11 stílusú támadást bonyolítson le. A már az országban lévő fanatikus muzulmánokat használhatják erre.”

Ez lehet a mindenkori legnagyobb támadás a társadalmi és a polgári szabadságjogokra.

A linket Kanadából kaptuk!:

http://www.blackoutusa.org/vsl/index.php?r=1149&r=1879&hop=emk16

A film angol nyelvű, angol felirattal. A  filmet sikerült letölteni !!! Feltöltöttük az új-zélandi szerverünkre, ahonnan le lehet barmikor tölteni:

https://mega.nz/#!E5dEDJrQ!6Hc_fu2ceG5SmWX01e2RxbByXK77B-eMFfQpcoG4PNs

Ajánljuk még a következő oldalt elolvasni (angol) ugyanebben a témában:

http://www.survivalbased.com/survival-blog/8064/isis-power-grid-attack-threats-will-terrorists-make-the-lights-go-out/

*intel FBI- az FBI intelligense szerint, vagyis okos információja szerint. Én, Transadmin a fordító,  így értelmezem!

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kategória:Aktuális, Értelmezés, CIONIZMUS, Gondolatok, Kitekintő Tagged: csapás a cionizmus ellen, ISIS, USA stratégiai hazugságok


Forrás:internetfigyelo.wordpress.com
Tovább a cikkre »