Alonso „hozzámenne” a Ferrarihoz, a szerelem egyoldalú

A maranellói vörös istálló nem kéri vissza a korábbi alkalmazottat, de a spanyol szerint ez csak retorika.

Alonso és a Ferrari leendő, vagy inkább lehetséges Forma-1-es házassága az egyik fél szerint veszett ügy, ez a fél pedig Sergio Marcionne, a maranellói istálló elnöke.

„Alonso minden bizonnyal azt mutatja, hogy szívesen visszatérne a csapathoz, de részünkről nem a várt választ kapja. Minket nem érdekel”, fogalmazott egyértelműen.

Ám Fernando Alonso másként gondolkodik. Szerinte azért ekkora a tagadás, mert a pilótakeringőről szóló hírek veszélyeztetik egy vb-címért harcoló csapat stabilitását.

„Még nem jött el az idő, majd szeptemberben beszélünk róla. Normális, hogy nem akarnak beszélni a pilótapiacról, mert a Ferrari és a Mercedes is a világbajnoki címért harcol, ahol a stabilitás az elsődleges szempont. A Ferrari most egy kis előnnyel rendelkezik, amit remélem, hogy sikerül megtartaniuk”, utalt arra, mennyire vágyik arra, hogy visszaszerződjön ahhoz az istállóhoz, ahol 2010 és 2014 között alkalmazásban állt, de maradandót nem alkotott, mindössze három második helyig vitte – olvasható a Formula.hu szaklap összeállításában.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »