Állati módon végezte ki áldozatát a két érdi „férfi” – pár év múlva már szabadok is

Kővel ütötték, aztán egyikük a lábát fogta, amíg a másik a nyakára állt. A brutális érdi gyilkosság ügyében most született ítélet.

Magyar Menedék - Ősmagyar

Tizenegy év és hét év börtönre ítélte pénteken a Budapest Környéki Törvényszék azt a két férfit, aki 2012-ben megölt és elásott egy másik embert – közölte a bíróság az MTI-vel.

Az elsőrendű vádlott 2012 nyarán megismerkedett az utcán egy férfivel, meghívta magához borozni. Már erősen ittasan mentek át a másik vádlotthoz, ahol összevesztek, majd az elsőrendű vádlott egy balta fokával kétszer fejen ütötte áldozatát.

A vérző fejű férfi menekülni próbált, de támadója utolérte, és fojtogatni kezdte, később pedig egy kővel többször fejbevágta. Mikor a sérült az eszméletét vesztve földre zuhant, kínzója elhatározta, hogy végez vele. Az eszméletlen embert fejen rúgta, majd felszólította a társát, hogy álljon a nyakára, míg ő tartja a lábát. Mindezt addig folytatták, amíg nyilvánvalóvá vált, hogy az áldozatuk meghalt.

A holttestet az udvaron fóliába csavarták és gödörbe fektették, majd lomokat, építési hulladékot, közöttük nagyobb betondarabokat tettek rá, és földdel is elfedték. A bíróság közleménye arra is kitért, hogy az elsőrendű vádlott részegen többször is elmondta a történteket, emiatt 2014 áprilisában a rendőrség telefontanú szolgáltatására érkezett bejelentés az ügyről. Az ítélet nem jogerős.


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »