Allah kiáltással hajtott rendőröknek egy nő Montrealban – ez "természetesen" nem terrorizmus

Augusztus 9-ről 10-ére virradó éjszaka egy nő a Montreal Város Rendőrségi Szolgálata (SPVM) két rendőrének hajtott, akik az Észak-Montrealon lévő 39. sz. kerületi állomás (PDQ) előtt tartózkodtak.

„Egy negyvenes éveiben járó hölgy veszélyes vezetési manővert hajtott végre a 39. kerületi állomásnál a rendőrökkel szemben” – magyarázta Jonathan Martel parancsnok a montreali rendőrségtől.

A nő, miután eltalálta a rendőrségi autót, megpróbált elfutni.

A TVA Hírek által megszerzett információk alapján a nő azt kiabálta, hogy „Allah”.


Mohamedán (valószínűleg) nők – illusztráció

„A viselkedése és szavai alapján valaki azt gondolhatná, hogy [a nő] terrorista jellegű volt, de a nyomozás után megerősítést nyert, hogy nincs kapcsolat terrorista tevékenységhez” – biztosított erről a parancsnok.

Az ügyész a nő pszichológiai értékelését kérte, aki veszélyes vezetés, felfegyverkezve elkövetett támadás és fenyegetőzés vádjával néz szembe.

A nő a bíróság előtti megjelenéséig őrizetben marad.

Mi a tanulság?

Az Al-Kaida és az Iszlám Állam már korábban arra szólította fel a Nyugaton élő muszlimokat, hogy ha máshogy nem megy, autójukkal gázolják el a hitetleneket.

Ezután 2014-ben, a kanadai Saint Jean sur Richelieu-ben egy muszlim szándékosan elgázolt két katonát. Most egy muszlim nő „Allah” kiáltással nekihajtott két montreali rendőrnek – de nincs terrorista szál az ügyben.

A tapasztalt olvasó már bizonyára észrevette, hogy amikor muszlim támadásra kerül sor, a nyugati rendőrségi jelentésekben azonnal megjelenik az elkövető elmebeli állapota vizsgálatának szükségessége. A rendőrség és más bürokraták ugyanis nem akarják beismerni, hogy a muszlimok a Korán és Mohamed próféta nyomán dzsihádot folytatnak a hitetlenek ellen, mert az ellentmondana a multikulturalizmus egyszarvús-szivárványos álomképének.

Marad tehát a polkorrekt terelés és hazudozás.

Hidra – Kuruc.info

Forrás:

Montréal-Nord
Une femme fonce sur deux policiers du SPVM et crie «Allah»
Yves Poirier | TVA Nouvelles


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »