Alaptalan riogatás: semmi sem bizonyítja, hogy zavargások készülnének Budapesten

Alaptalan riogatás: semmi sem bizonyítja, hogy zavargások készülnének Budapesten

„A baloldal egyre agresszívabb akciókkal próbálja elfedni, ellensúlyozni saját megosztottságát szétforgácsoltságát. Ennek bizonyítására nincs szükség semmilyen titkosszolgálati jelentésre, elég rendszeresen követni a sajtó tudósításait” – válaszolt a független Szabó Szabolcs írásbeli kérdésére Dömötör Csaba. A képviselő azt szerette volna megtudni a Miniszterelnöki Kabinetirodától:

mire alapozva vizionált Rogán Antal őszi zavargásokat Budapestre, a választási kampány idejére?

Az államtitkár olyan félelmetes, hírhedten vérivó ellenzéki politikusok és közéleti szereplők nyilatkozataival igyekezett alátámasztani a propagandaminiszter képzelgéseit, mint:

  • az LMP-s Hadházy Ákos,
  • a párbeszédes Tordai Bence,
  • Gulyás Márton aktivista,
  • a momentumos Fekete-Győr András,
  • Hírdetés

  • a Fidesz által el nem számoltatott Demszky Gábor, volt főpolgármester,
  • vagy az Együtt választmányi elnöke Szigetvári Viktor.
  • Ha a Fidesz már tőlük is retteg, tényleg valami nagy baj lehet a kormánypárti honatyák lelkiismeretével…

    „Azt is sajnálattal tapasztaljuk, hogy egyes baloldali politikusok az őket kérdező újságírókkal szemben is agresszívan lépnek fel. Így fordulhatott elő, hogy az elmúlt hónapokban többször is megtámadtak televíziós stábokat” – írta az államtitkár, aki azonban nem tért ki arra, pontosan melyik médium stábját támadták meg, és kik voltak az elkövetők.

    Felhozta azokat az eseteket is, amikor a Momentum elnöke és az N1TV stábja is megjelent egy-egy szerkesztőségben, kérdőre vonva a kormánypárti hazugsággyárak propagandistáit. Igazán félelmetes volt mindkettő, tényleg :DDD

    Egyre dühösebbek a Ripostnál: most az N1TV főszerkesztője látogatta meg őket, nem tetszett nekik

    Miután nyomtatásban is címlapon hozta bődületes hazugságait az N1TV szerkesztőségéről a Fidesz médiabirodalom bulvárlapja, az online televízió főszerkesztője felkereste a Ripost szerkesztőségét, hogy személyesen kérdezhesse meg annak vezetőjétől Ómolnár Miklóstól, miért hazudnak.


    Forrás:alfahir.hu
    Tovább a cikkre »