Alaposan megnehezítették Babos életét az olimpia előtt

A világranglista 44. helyén álló Babos Tímeával nagyon kitolt egy légitársaság, a jelenleg legmagasabban jegyzett női teniszezőnknek a MOB segítségére van szüksége ahhoz most, hogy egyáltalán eljuthasson Rióba, ahol az olimpián egyesben és párosban is indul.

“Elképesztő dolog történt velem tegnap a montreali reptéren. A légitársaság, akinél vettem a jegyeket Brazíliába, közölte velem, hogy nem érvényes a repjegyem úgy, hogy volt róla számlám, volt helyem, foglalási számom, biztosításom, tehát gyakorlatilag mindenem megvolt, ami szükséges lehetne.”

“Ez tegnap délután történt. Azóta folyamatosan keressük a lehetőségeket, hogy eljuthassak Brazíliába, az egyetlen megoldás pedig a következő: Montreal–Frankfurt–Budapest, innen az olimpiai géppel irány Rio. Nekem azonban van még egy versenyem Florianópolisban Rió előtt, így még oda át kell repülni a faluba érkezés után. Jó lenne még pár egyéni és persze páros meccset játszani az olimpia előtt. Mindenesetre köszönöm a MOB-nak a segítséget, hogy kirepülhetek egyáltalán a budapesti géppel! Szép kis út lesz nem mondom….”– panaszkodott Facebook-oldalán Babos, akire így Montreal és Budapest között 6662 kilométer vár, holnap pedig 10 ezer kilométer, s legalább 15 órás repülés.

Csatolt_cikkek: Olvasta már?Megérkezett az olimpiai faluba Hosszú, majd rögtön ott is hagytaBabosék kikaptak a női páros döntőjébenRovatok: SportTelepülés: MagyarországCímkék: sport, magyar sportoló, női tenisz, Babos Tímea, 2016. évi riói nyári olimpiai játékokForrás: 

MTI


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »