Ákos: Ezek az emberek a hódítás szándékával jönnek

Kovács Ákos dalszerző, énekes úgy véli, erőszakkal, nagyon komoly anyagi és politikai eszközökkel Európa részbeni iszlamizációja zajlik, és ebben a menekültek áradata csak egy eszköz.

 

Kovács Ákos szerint fontos elmenni a népszavazásra, még ha ügydöntő ereje nincs is.

 

„Ez egy fontos jelzés volna azoknak a saját választási csoportjaiktól teljesen elszakadt brüsszeli bürokratáknak, hogy szegények hiába próbálják a valóságot hozzáidomítani az ideológiához, ez nem fog menni”

 

fogalmazott a dalszerző, énekes

 

(…)

 

A migrációt nagyon súlyos problémának nevezte. Úgy gondolja, ezek az emberek a hódítás szándékával jönnek, és úgy is viselkednek, mint a hódítók.

 

„Mindnek a kezében ott zizeg egy Soros György Open Society Foundations által nyomtatott kis brosúra, hogy merre kell menni, mik a fő irányok”

 

tette hozzá a dalszerző.

 

(…)

 

Az előadóművész kijelentette: rövidtávon lehet manipulálni az embereket, félrevezetni a szavazókat, különösen egy olyan egyenirányított médiakonglomerátumban, ami például Németországban működik.Ez azonban előbb-utóbb megszüli a maga ellenkező pólusú erejét. (….)

 

Kovács Ákos örül, hogy a Kárpát-medencét mindez nem érinti. Azt mondta, azért, mert itt másképp látják a kérdést, mint tőlünk nyugatabbra, talán azért, mert ez a térség megtapasztalta a diktatúrát, és ezért a diktatúra jeleire érzékenyebb. És azért is,

 

„mert nem voltunk gyarmattartók, soha nem más vérén építettük fel a hazánkat és a házunkat”.

 

Kossuth Rádió, Ákos: Ezek az emberek a hódítás szándékával jönnek


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »