Akkor hogy is van ez?

„A mi fölfogásunk szerint a kommunizmus elleni küzdelem erkölcsi indítatású és morális természetű. A valóság az, hogy mi alakítottuk az első kommunistaellenes szervezetet és büszke vagyok arra, hogy 25 évet tettem bele abba, hogy a kommunisták még felvizezett, hosszúlépéses formában se térhessenek vissza.” – mondta OV hétfőn, a parlamentben, amikor a Simicska Lajos által felvetett besúgói múltjára kérdezett rá Mirkóczki Ádám jobbikos képviselő.

Aztán alig telt el 4 nap és a hírportálok vezető hírként hozták a Miniszterelnöki Sajtóiroda nyilatkozatát: „Szili Katalin Semjén Zsolt nemzetpolitikáért felelős kormányfőhelyettes felkérésére a Miniszterelnökség nemzetpolitikai államtitkárságán dolgozik, és autonómiakoncepciók kidolgozásával foglalkozik. Az Országgyűlés egykori elnöke a Kárpát-medence magyar lakta vidékeit járja, és segít az adott közösségeknek testre szabott koncepciót kidolgozni, hiszen a különböző területeken más-más önrendelkezési formákra van szükség.”

Azt eddig is tudtuk, hogy OV előszeretettel gyűjti a posztkommunista szemetet, de azért az mégis kicsit erősnek tűnik, hogy Szili Katalin elvtársnőt a narancsos kormányzat 2015. március elsejétől miniszterelnöki megbízottként foglalkoztatja.

Az ember ilyenkor óhatatlanul is elgondolkodik azon, hogy vajon mégis mi lehet az a szakértelem, az a tálentum, amivel csak és kizárólag Gyurcsány egykori szekértolója rendelkezik. Vajon mi lehet az az indok, ami miatt ezt a posztot csak Szili tölthette be?

Hírdetés

Nem hiszem, pontosabban elképzelhetetlennek tartom, hogy ne lett volna, ne lenne a fidesz környékén egy olyan értelmes, ötletekkel teli, fedhetetlen fiatal, akire rá lehetett volna bízni az autonómiakoncepciók kidolgozását. Persze azt értem, hogy Kátyát ki kellett valamivel fizetni a választásokon induló kamupártja és a baloldal további megosztása miatt, de akkor is.

„25 évet tettem bele abba, hogy a kommunisták még felvizezett, hosszúlépéses formában se térhessenek vissza.” – mondta a miniszterelnök nemrég.

Akkor hogy is van ez?


Forrás:radicalpuzzle.blogspot.com
Tovább a cikkre »