Akciófilmbe illően csaptak le a marihuána-termesztőkre – Videó!

Marihuána növényeket termesztettek azok a férfiak, akikre a rendőrök fényes nappal csaptak le egy kétpói, bérelt tanyán – írja a rendőrség honlapján.

A rendőrök június 22-én a nappali órákban egy kétpói tanyán már várták azt a két férfit, akik a gyanú szerint cannabis növényeket termesztettek a területen.

A férfiak gépkocsival érkeztek az ültetvényre és éppen a „termést” ellenőrizték, amikor a rendőrök lecsaptak rájuk. Na de nem is akárhogyan, a mellékelt rendőrségi felvételen látható, hogy az egyik egyenruhás álcahálóval testén ugrik elő a gazból:

A nyomozók közel félszáz, különböző fejlettségi szintű, cserepes, marihuána növényt találtak a gazos területen. A rendőrök a rákóczifalvai gyanúsítottak házaiban házkutatást tartottak. Egyikőjük otthonában találtak egy olyan helyiséget, ahol a 33 éves férfi és 38 éves társa a palántákat nevelte. A házkutatásokkor előkerült továbbá több – feltehetően cannabis – növényi mag, és olyan elektronikai eszközök, amelyek a növények optimális növekedéséhez szükséges klímát biztosították.  

A Mezőtúri Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást H. Csaba és H. Róbert ellen. A nyomozók a testvérpárt gyanúsítottként kihallgatták és őrizetbe vették. A lefoglalt kábítószergyanús növényeket szakértők bevonásával vizsgálják.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »