AHMED H. ÉS A BECSÜLET

Ott volt például Szaladin. Mondhatjuk, hogy lovagias volt. Igaz ugyan, hogy ő foglalja el a Jeruzsálemi Királyságot, de egyik legnagyobb ellenfelének, Oroszlánszívű Richárdnak saját orvosait küldi el, amikor hírét veszi, hogy az angol király betegen fekszik táborában. Bátor volt, nagy hadvezér volt, igazmondó volt, igazságos volt, becsületes volt – legalábbis így maradt fenn emlékezete a keresztények között is.

Ahmed H. ezzel szemben egy gyáva, aljas, sunyi, hazug gazember.

Idejött, zsebében hét, Unióba belépésre feljogosító, érvényes útlevéllel, aztán kerítésbe és rendőrsorfalba ütközött a magyar határon. A többi pedig unásig ismert. Ahmed H. ott üvölt a szerb-magyar határon, üvölt a magyar rendőrökkel, egy megafonba ordít, és ultimátumot ad, miszerint ha nem nyitják meg a határt, akkor erőszakkal fognak áttörni Magyarországra. A többi migránst, az egész kibaszott csürhét ő hergeli, aztán történik, ami történik. Kitör az erőszak, a rendőreinket kövekkel, betondarabokkal, flaszterrel, kitépett oszlopokkal és karókkal dobálják, újra és újra nekitámadnak a kerítésnek, vízágyúval és könnygázzal lehet csak féken tartani ezt a csőcseléket.

Mindez törvénytelen, pontosabban fogalmazva: súlyos bűncselekmény. A magyar törvények szerint terrorizmus. Ahmed H.-t a magyar bíróság elítéli, tíz évet kap.

Ezt követően beindul a szokásos gépezet. Az Ahmed H.-hoz hasonló gyáva, aljas, sunyi, hazug gazemberek nekilátnak, hogy szívük választottját kimenekítsék a börtönből, kimenekítsék az igazságszolgáltatás fennhatósága, tettei következményi alól. Ebben a dicstelen munkában benne van az összes Soros pénzelte NGO, beteg lelkű faszkalapok hada, pótcselekvésekbe menekülő idióták, mind-mind Ahmed H. szabadon bocsátását követelik; kretén gazemberek, akik a 21. század súlyos és sajnos irreverzibilisnek tűnő betegsége folytán képviselők lehetnek Brüsszelben, „szabadságot Ahmed H.-nak” táblácskákkal álldogálnak a kameráknak pózolva, hülye pofájukon  önnön fontosságuk és jóságuk hamis tudata; és persze az „érzékenyített bíróság” hatályon kívül helyezi az ítéletet, és Ahmed H.-t immár egy másik „érzékenyített”, kártékony idióta, bizonyos Bárándy ügyvéd „úr” védi, háta mögött az uniós pöcegödör és a Soros NGO-k teljes támogatásával.

Most kezdődött Ahmed H. pere. Mármint a második per. Mármint minden elölről.

Hírdetés

Ahmed H., immár Bárándy által felkészítve és kiokosítva szemrebbenés nélkül hazudozik összevissza. Olyanokat pofázik, hogy ő a többi migránsra volt mérges, azért kiabált, és a rendőrök biztosan félreértették őt, és azt hitték, velük üvöltözik. Amúgy pontosan hallatszik, mit ordibál ez a gyáva tetű a rendőröknek, éppen ezért teljesen mindegy, mit hazudik.

Aztán azt is előadta, hogy ő nem dobált soha senkit.

Erre levetítettek egy filmfelvételt, ahol látszik, amint éppen szedi fel az aszfaltot és hajigálja a darabokat, amire azt bírta mondani, hogy lehet, már nem emlékszik, de amúgy is a többi migránst dobálta mérgében(!).

Sajnos a bíró nem üvöltötte le a fejét, hogy fejezze be a hazudozást, máskülönben azért is megbüntetik, vagy kivezetik, vagy pofán vágják, de úgy, hogy élete végéig megemlegeti.

Nem. Semmi ilyesmi nem történik és nem fog történni.

Ahmed H. végig fogja hazudozni a teljes tárgyalást, Bárándy útmutatásai szerint, a „civilek” meg a „jogvédők” is ott fognak szekundálni ehhez az egész ocsmány színjátékhoz, csak azért, hogy ne legyen precedens, nehogy akadjon egy rohadt, becstelen, migráns, egy rohadt terrorista bűnöző, akit elítélnek. Mivé is lenne akkor az önfeladás, Európa elpusztításának remek terve, ha Ahmed H.egy magyar börtönben rohadna meg, ahogy megérdemelné?! Nem, ezt nem engedhetik meg ezek a gazemberek. Úgyhogy körömszakadtukig küzdeni fognak ezért a szír disznóért.

A többi pedig csak azon múlik, vajon a bíró „érzékenyítve” van-e már, vagy csak a törvényeknek van alárendelve. A törvényeknek és az igazságosságnak. Majd meglátjuk.


Forrás:badog.blogstar.hu
Tovább a cikkre »