Agyonvert egy 35 éves férfit egy 19 éves fiú Ukrajnában

A rendőrök letartóztattak egy 19 éves poltavai fiút, aki megvert két férfit, közülük az egyik a mentők kiérkezése előtt életét vesztette – jelentette a helyi rendőrség sajtóosztálya.

A rendőrséghez bejelentés érkezett egy 42 éves helyi lakostól, aki elmondta, hogy Rozsosenci faluban az egyik utcán két férfi fekszik a földön.

Az egyik férfi már halott volt mire a helyszínre érkeztek a mentőszolgálat alkalmazottai. Mint az kiderült, az elhunyt egy 35 éves helyi lakosú férfi volt. A másik, 29 éves férfi horzsolási sérüléseket szenvedett – írja az UNN hírügynökség.

Az áldozat elmondta, hogy a barátjával együtt italoztak. A férfiak nagyon ittas állapotban voltak, s csak egy ismeretlen férfival kitört verekedésre emlékszik.

A rendőrök azonosították és letartóztatták a gyilkost, aki egy 19 éves fiatal fiút volt. A támadó kézzel és lábbal is bántalmazta az áldozatokat, emellett ellopta a mobiltelefonokat, okmányokat és az áldozatok cipőjét is.

Ukrajna Büntetőtörvénykönyvének 121. és 187. cikkelye értelmében az ügyben büntetőeljárást indítottak.

Csatolt_cikkek: Olvasta már?:Agyonvert egy fiút egy ukrán testvérpárRészegen agyonverte a barátjátAranyból csináltatott inget, agyonvertékRovatok: KékfényTelepülés: UkrajnaCímkék: agyonverték, verekedés, kékfény, bűnügy, gyilkosság, Ukrajna, ukrajnai hírekForrás: Kárpátinfo.net


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »