Adományokat vár a luxusban élő Juhász

„Luxusban él, de adományokat kér Juhász” címmel készített híradós anyagot a TV2 Tények Juhász Péternek, az Együtt politikusának vagyoni helyzetéről. A riport azt a kérdést tette fel, hogy az Együtt belvárosi önkormányzati képviselője, Juhász a havi 350 ezer forintos képviselői fizetéséből hogyan képes fenntartani a budai luxuskörnyezetben, a II. kerületben bérelt, csaknem 130 négyzetméteres, csúcspanorámás lakását.

Egy ingatlanszakértő arról beszél a híradós bejátszásban, hogy a környéken 300 és 800 ezer forint közti áron lehet lakást bérelni. A riportban Juhász azt állította, hogy a havi 200 ezer forintos bérleti díjat – amellyel egyébként elmaradásban van – élettársával közösen fizeti, és tulajdonképpen barátai adományaiból él.

Az adás után Juhász sérelmezte, hogy a személyiségi jogokat sértő módon számos felvételt készítettek a házáról és a családjáról a riporthoz vágóképként, közösségi oldalán pedig azt közölte: feljelenti a TV2 tudósítóját, mivel szerinte a híradós anyag készítői tiltott adatszerzés bűncselekményét követhették el vele szemben azzal, hogy bekameráztak a házába.

A riportban Juhászt a drogügyeiről is ismert politikusnak nevezték. Mint ismeretes, Juhász annak a Kendermag egyesületnek az alapítója, vezetője és szóvivője volt, amely amellett szállt síkra, hogy legálisan lehessen marihuánát termeszteni. Az Együtt mostani politikusa korábban egy alkalommal önmagát jelentette fel, hogy kis mennyiségben marihuánát termeszt, mivel a bírósági eljárást arra akarta felhasználni, hogy legalizálni lehessen a könnyűdrogokat.


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »