Adóforintjainkból kampányolnak az október 2-i népszavazás meghiúsításáért

A baloldal ugyebár közmondásosan szegénységpárti. Persze csak macskakörömben. Érdekes, szocialista, pláne liberális képviselőt nemigen látni a BKV járművein. Mégis, magukat a nép fiainak titulálják.

Magyar Menedék - Háttérhatalom

Fővárosunk aluljáróiban ott feszítenek vörös szegfűvel pólójukon. Nem is kell velük az embernek szóba elegyednie – untig elég egy pillantást vetnie reájuk. Lerí róluk, hogy soha életükben nem emeltek maguktól egyik helyről a másikra még egy téglát sem. Kínos óvatossággal kerülik a munkát.

Legalábbis a tényleges munkát. Mert náluk a munka fogalma nem más, mint az átverés maga. Erre viszont bőven költenek. Sőt csak erre. A baj csak az, hogy adóforintjaiból kampányolnak az október 2-i népszavazást meghiúsításáért. Ha valamelyik nyugger feléjük kacsint, azonnal magukhoz vonják. Írja alá itt és itt! Utána aztán minden jól lesz.

Mondom, ágrólszakadt agitátort még csak véletlenül sem látni közöttük. Legfeljebb körülöttük. Persze ez sem új história. Így volt ez már az 1871-es párizsi kommün, vagy az első világháború végi forradalmak idején. Szavazzatok ránk, ti rabjai a földnek, s mindjárt jut nektek minden a bőség kosarából!

Az átverésnek ára van, hiába. Itt van egy hírcikk erről – 1933-ból:

„Trockij, a volt orosz kommunista népbiztos 15 percig tartó londoni felolvasásáért 5000 dollár tiszteletdíjat kapott..Mit kell egy becsületes embernek csak néhány fillérért dolgozni? Látjátok, kedves munkástestvéreink, hogy filléreiteket hová fizetik az elvtárs-vezetők? Mennyit kaptok ti 15 percig tartó megfeszített munkátokért? Ébredjetek már egyszer fel!”

(Rózsafüzér Királynéja. 1933. február. 52. old.)

Most is ugyanezt űzik. Ne menj el szavazni október 2-án, ülj a fenekeden otthon, mert ha elmész, akkor erre a nyüves náci kormányra szavazol. Ennyi telik tőlük. Aggódom értük. Félve kérdezem, megmenthetők?


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »