Ada: Bemutatta listáját és programját a VMSZ

Ada: Bemutatta listáját és programját a VMSZ

Sajtótájékoztató keretében mutatta be ma este Moholon választási listáját és programját a Vajdasági Magyar Szövetség községi szervezete, amelynek illetékesei arra kérték a nyilvánosságot, április 24-én mind községi, mind tartományi és köztársasági szinten támogassák szavazataikkal a VMSZ listáit.

– Az április 24-ei választásokon fontos, hogy minél nagyobb arányban kimenjünk szavazni, hogy ne mások döntsenek helyettünk. Fontos számunkra, hogy a következő adai önkormányzat a kisemberek megkapaszkodását segítse, nekünk ugyanis az ember a fontos. A VMSZ elkötelezett, képzett, hozzáértő, művelt emberek, községi képviselőjelöltek állításával kialakított egy csapatot – hangsúlyozta Világos Tibor, a VMSZ adai községi szervezetének elnöke, aki ezt követően átadta a szót Illés Veronikának, a VMSZ Ada községbeli listavezetőjének, aki ismertette az általa vezetett listát.

– Listánk nagyon sokszínű, háziasszony, mérnök, óvónő is szerepel rajta – fogalmazott Illés Veronika, aki arra kérte a nyilvánosságot, hogy a helyhatósági választásokon ne személyben, hanem csapatban, a VMSZ csapatában gondolkodjanak, majd pedig pártja tartományi és köztársasági listájáról is beszélt a sajtó képviselőinek. – A VMSZ által fémjelzett lista az egyetlen tisztán magyar lista, amely indul a választásokon önállóan. A VMSZ nem kötött előre semelyik párttal választási koalíciót, célunk a lehető legtöbb szavazatot kapni mindhárom szinten, és minél jobb pozícióból tárgyalni a győztessel, mert így képviselhetjük leginkább a magyarság érdekeit. Minden szavazatra szükség van, ezért 24-én, vasárnap mindenki menjen szavazni, karikázzuk a 356-ot – hangsúlyozta Illés Veronika, ezzel utalva arra, hogy a VMSZ községi listája a hármas, tartományi az ötös, köztársasági pedig a hatos sorszámot viseli majd.

– Célunk, hogy szakemberek bevonásával, sok munkával, valamint a község lakosságával összefogva, a társadalmi energiák mozgósításával Ada községet felemeljük, biztosítsuk a felemelkedését – szögezte le Világos Tibor, aki ezt követően részletesen is ismertette választási programjukat, amelyben fontos szerep jut a gazdaságfejlesztésnek, a munkahelyteremtésnek, az elvándorlási folyamat megállításának, az önkormányzati munka javításának, az infrastruktúra, az egészségügy és a szociális védelem fejlesztésének, az idős személyek életminősége javításának, a mezőgazdasági termelők támogatásának és egyéb kérdéseknek is.

H. A.


Forrás:vajma.info
Tovább a cikkre »