AC/DC: csalódottan vonul vissza Brian Johnson

AC/DC: csalódottan vonul vissza Brian Johnson

Karrierje legsötétebb napjának nevezte visszavonulásának napját Brian Johnson, aki zenekara, az ausztrál AC/DC közleményéből tudta meg, hogy Axl Rose, a Guns N’ Roses együttes énekese veszi át a helyét – írta az Index.hu, az Nme.com zenei portálra hivatkozva.

brian j_bBrian Johnson

A 68 éves Johnsont orvosai figyelmeztették, hogy elveszítheti a hallását, ha újra színpadra lép. Az AC/DC ezt követően azt kommunikálta, hogy a megszakadt turné fennmaradó állomásain vendégénekessel lépnek majd fel, akinek kiléte rengeteg embert foglalkoztatott. Johnson – aki Bon Scott korábbi énekes halála után 36 évet húzott le az AC/DC-ben – közleményből tudta meg, hogy a csapat nélküle folytatja. „Az AC/DC tagjai ezúton köszönik meg Brian Johnsonnak a zenekar iránt tanúsított elkötelezettségét és hozzájárulását a zenekar életművéhez” – üzenték neki.

Az énekes a közleményre közleménnyel reagált, amelyben leírja, hogy március hetedikén orvosai figyelmeztették, ha tovább folytatja a koncertezést, elveszítheti a hallását. „Rajongóink megérdemlik, hogy legjobb formámban lássanak, én pedig nem engedhetem meg magamnak, hogy csalódást okozzak azzal, hogy ezt nem tudom hozni a fellépéseken, illetve az AC/DC munkáját sem szeretném hátráltatni” – írta Johnson. Egyébként Axl Rose újabban belelendült, ugyanis eredeti bandája, a Guns N’ Roses is nyári stadionturnéra indul, ráadásul Slash is csatlakozik a zenekarhoz.


Forrás:kronika.ro
Tovább a cikkre »