A zsidó terrorállamban politikailag korrekt a kollektív bűnösség – palesztinok házait pusztítják a saját földjükön

A zsidó terrorállamban politikailag korrekt a kollektív bűnösség – palesztinok házait pusztítják a saját földjükön

Az izraeli hadsereg szombatra virradóra lerombolta egy fiatal palesztin merénylő családjának a házát a Hebrontól délre fekvő, ciszjordániai Jatta faluban. Szemtanúk szerint a kétemeletes épületet buldózerek döntötték romba a hét családtag jelenlétében. A hadsereg szóvivője szerint ellenállást nem tanúsítottak.

A szerdai lövöldözést a Hamász vállalta magára. Izrael 83 ezer ramadánra érkezőt nem enged be.

A feszültség azután éleződött ki megint az izraeli hatóságok és a palesztinok között, hogy két palesztin lövöldöző szerda éjjel Tel-Aviv központjában megölt négy izraeli civilt és további tizennyolc embert megsebesített. A merényletre Benjámin Netanjahu miniszterelnök határozott választ ígért és a házrombolások felújításával fenyegetőzött.

A házrombolások mellett az izraeli kormány máshogy is bünteti a palesztinokat a szerda merényletek után:

 • a hatóságok felfüggesztették a belépési engedélyét annak a 83 ezer ciszjordániai palesztinnak, akik az Izraelben élő családtagjaikat akarták meglátogatni a ramadán idejére, és akiknek előzőleg már megadták ezt az engedélyt.
 • visszavonták az engedélyt 500 gázai palesztintól, hogy az ünnep alatt meglátogathassák a jeruzsálemi al-Aksza mecsetet,
 • és bevonták kétszáz gázainak a ciszjordániai családlátogatásra, és ötszáz ciszjordániainak a gázai rokonok felkeresésére átadott belépő-igazolványát is.
 • (Index)

  Korábban írtuk:

  Netanjahu kitiltott 83 ezer palesztint

  Négy izraelit lőtt agyon két palesztin fegyveres Tel-Avivban


  Forrás:kuruc.info
  Tovább a cikkre »