A vizsgálati fogságban akart erőszakolni a afgán kontinensfoglaló

Egy 21 éves bécsi diáklány megerőszakolása miatt vizsgálati fogságukat töltő afgán betolakodók egyike ezúttal a josefstadti igazságszolgáltató intézmény egyik alkalmazottját próbálta megerőszakolni – írja az Oe24.at osztrák hírportál. Az afgán búnöző azonban a lehető legrosszabbul választotta meg új áldozatát.

Magyar Menedék - Háttérhatalom

A disznó nem sejtette, hogy a nő képzett harcművész, aki hamar ártalmatlanná tette támadóját. A MOCSADÉKOT az eset után áthelyezték a korneuburgi börtönbe. AZ AFGÁN két másik afgán származású barátjával csapott le egy hete a bécsi Praterstern vonatmegállónál. Egy 21 éves diáklány 30 éves barátnőjével sétált hazafelé. Amíg az idősebb nő egy automatából pénzt vett fel, addig a lány elment a nyilvános mosdóba. A három ÁLLAT utánament a mellékhelyiségbe, brutálisan megverték és megerőszakolták. A lányra a barátnője talált rá, sokkos állapotban. Az áldozatot fejsérülésekkel kellett kórházba szállítani.

Az afgán DISZNÓNAK így már nemcsak a diáklány ellen elkövetett nemi erőszak miatt, hanem hivatalos személy elleni erőszakért is felelnie kell a bíróságon.

DE REMÉLHETŐLEG A SZART IS KIVERIK ADDIG BELŐLE A RENDŐRÖK.

origo nyomán


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »