A világspekuláns Soros (Schwartz) György egyre inkább megfekszi a világ gyomrát

November 12-én Oroszország nemzetközi elfogatóparancsot bocsátott ki Soros György ellen, miután az orosz hatóságok vizsgálata szerint a Soros által pénzelt és irányított „civil szervezetek” voltak a felelősek az ország kilencvenes évekbeli csődközeli eladósodásáért, elszegényedéséért, illetve folyamatosan Oroszország nemzetbiztonságának aláásására törekszik. A döntésben valószínűleg szerepet játszik az a levelezés, amely a Soros-féle Open Society Foundation belső köreiből szivárgott ki, és az alábbihoz hasonló kijelentéseket tartalmaz:

„Célunk, hogy olyan tevékenységeket folytassunk, és olyan szereplőkkel építsünk ki kapcsolatot, akik megértik és ellenzik azt a támogatást, amelyet Oroszország a hagyományos értékeket védelmező mozgalmaknak nyújt… Megnevezni és lejáratni bennünket nehéz lesz… az a dolgunk, hogy pénzeket áramoltassunk más országokba, politikai célokra.”A hírt természetesen a magyarországi sajtó agyonhallgatta.

Forrás: hunhir.info.hu

Emlékeztető: „Általában hamis zászlós hadműveletet hajtanak végre. A hamis zászló alatti művelet (false-flag operation) azt jelenti, hogy valaki úgy hajt végre valamit, hogy közben bizonyítékokat gyárt és terít azért, hogy a felelősséget másra kenje. Ilyen kiemelkedő hadművelet volt az Irak ellen 2003-ban indított háború, valamint az Arab tavasz és az ukrajnai események.” (Részlet az Amerika háborúi által nekünk okozott károk című írásból)

 


Forrás:sokkaljobb.hu
Tovább a cikkre »