A világ legjobb DJ-je üzent a titánok népének

A világ legjobb DJ-je üzent a titánok népének

Indul az idei ipari potméterdaráló: szerdától kinyitja kapuit a Balaton Sound. Mi az egyik legmenőbb DJ-vel is pacsiztunk, aki amúgy idén a Szigeten veret majd.

Hal’hó, hétalvók! Ismét elsüthetem kedvenc sopánkodásom, vajon Glastonbury lesz-e a Sound, azaz, ahogy két éve, szakad-e majd az eső, avagy sem a VIP-huszárok mekkájában. Nos, ami az előrejelzést illeti, szerdán, csütörtökön és szombaton várható némi felhősödés, de egyelőre semmi komoly nem ígérkezik, szerencsére. (Az idei Glastonburyn egyébként ismét hódított a sártenger, de reméljük, ez nem éri el a Balaton partját.)

Tavaly így gyúrtunk a felhőkre. Hozzáállásunk idén se változik meg Fotó: Benesch Antal / Ígéretes titánok

Ami pedig a felhozatalt illeti, jönnek a megszokott nemzetközi veretők, így például a tavalyi Sziget záróbuli után ismét itt izzít a holland ifi DJ, Martin Garrix, és ugyancsak a hajógyáriról térnek vissza nagyon nagy liblingjeink, az ausztrál Nervo-lányok (velük ITT és ITT beszélgettünk korábban).

Rajtuk kívül még olyan nevek érkeznek, mint Chris Brown, vagy az amerikai rendőri erőszak miatti rasszizmusvitába is akaratlanul belekeveredő Macklemore, illetve az elvileg a világ legjobb lemezlovasainak listáján, a DJ Mag összeállításában az elsőséget megszerző Dimitri Vegas & Like Mike (ők amúgy a Szigeten is mutatványoznak).

Ha pedig DJ Mag, tavaly nagyon jót pacsiztunk a belga duó előtt három évig a lista élén duhajkodó Hardwell papával (aki idén Garrixot váltja a Sziget záróbulijában). A holland fiatalember pedig tényleg tök jó arc, egy röpke rákenrólban még a zenerovatunk, az Ígéretes titánok lelkes fanatikusait is köszöntötte. Voila!

A magyarok miatt sem kell fájnia a fejnek. Az elmúlt évekhez megszokottan idén is lesz Jäger Aréna, ahol a helyi erők játsszák a főszerepet, hála az égnek. Így többek között csütörtök kora délután jön a Titánokon is megfordult, klipszemle díjas Belau (korábban ITT és ITT), ahogy a Titánok az EFOTT-on zsűriző, az idei év menedzsere díját elnyerő Rusz András bandája, a The Biebers is nyomja aznap, vagy épp pénteken itt hallgathatjátok meg a Passed ritmusait is.

Zárójelben sajnáljuk viszont, hogy idén a magyar panel-techno és a tapló DJ bajnokai, azaz a Kovács „Fish!” Krisztián és Sámán Levi fémjelezte Spanish Wax, illetve ’90-es házibuli kiadása, alias Necc Party.

De semmi pánik, lehet helyette gyúrni a fesztivál alapfelszerelésének számító partszéli konditermében. Már alig várjuk, hogy ráizmozzunk! Ott tali!


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »