A VÉRES VALÓSÁG – mi magyarok ne jussunk idáig!

A tárnoki Művelődési Házban tartott szeptember 26-án este előadást GEORG SPÖTTLE, az ismert német biztonsági szakember, a német hadsereg volt kommandósa, a Bundeswehr nyugalmazott tisztje, a Német Szövetségi Nyomozó Hivatal volt terrorizmus-szakértője. Néhányan Érdről is átmentünk meghallgatni. Azt már tudjuk a médiából, hogy kitűnően, anyanyelvi szinten beszél magyarul. Képekkel illusztrált színes előadása során megtudtuk, hogy arabul, angolul is tud.                                     A multikulturalizmus „világmegváltó” trendjének látványos bukása után a Merkel-jelenségről beszélt. A németeknél az a baj, hogy a holokauszt réme miatt még az ép nemzeti érzésre is a nácizmus bélyegét sütik, hogy nem a politikusok vezérlik a sajtót, hanem fordítva: a liberális média okozza az idegbajos irtózatukat mindentől, ami a náció-, nemzeti szóval rokon. Georg Spöttle elmondta, hogy a CDU-ra, s Merkel asszonyra szavazott korábban, de ma már sokakkal együtt nem tenné ezt.

Hogyan alakultak ki az ötvenes évek török vendégmunkásaiból, családjaikból az úgynevezett párhuzamos társadalmak, vannak-e no-go zónák, s ha nincsenek, akkor hogy-hogy mégsem tanácsos még a rendőröknek sem csak nyolcadmagukkal bemenni ezekbe az övezetekbe. Becsületgyilkosságok, , szexuális zaklatások, sharia-rendőrség – nyíltan kitáblázott tilalmakkal …Ő személyesen is látta, hogy Németországban, vagy a franciáknál, belgáknál, briteknél mit okozott, s milyen jelenségekkel jár a migráció. A migránsok rémtetteit Nizzában, Röszkénél, Párizsban, Ansbachban, Reutlingenben, Bautzenben már megtapasztalták – a felsorolás egyre inkább végtelenbe fut. Úgy tűnik, hogy kevesen menekültek a háború borzalmai elől, a többség csak a paradicsomi élet reményében akar Európába jönni – ezzel ámítják őket az embercsempészek.

A közvetlen hangnemben előadott sztorik mögött ellenpontként ott sötétlett a véres valóság, s a száraznak tűnő, ám kőkemény statisztikai adatok vészterhes jövőképet vázoltak fel. Nem volna jó, ha Magyarországon is félni kellene az utcán sötétedés után, vagy a nők ne merjenek európai módon öltözni, s uszodába járni.

A teljes előadást természetesen nem lehet itt felidézni, aki teheti, hallgassa meg élőben is Georg Spöttlét, aki az október 2-ai népszavazáson való részvételre és a NEM-re bíztatott minden magyar hazafit.

SZOLNOKI GÁBOR, Tárnok polgármestere stílszerűen egy, az elhangzott előadásra rímelő Kertész Imre idézettel köszönte meg az előadást, amelyből álljon itt néhány sor:                                                                                                                                                       „Arról volna szó, ahogyan a muzulmánok elárasztják, s majd birtokukba veszik, magyarán elpusztítják Európát; ahogyan Európa mindezt kezeli, az öngyilkos liberalizmusról és az ostoba demokráciáról; demokráciát és szavazási jogot a csimpánzoknak. Mindig ez a vége: a civilizáció eléri azt a túltenyésztett állapotot, amikor többé már nemcsak hogy képtelen rá, de már nem is akarja megvédeni magát; amikor, látszólag értelmetlen módon, a saját ellenségeit imádja.”

MI MAGYAROK NE JUSSUNK IDÁIG! Menjünk el október 2-án, SZAVAZZUNK NEM-mel ! 

The post A VÉRES VALÓSÁG – mi magyarok ne jussunk idáig! appeared first on PolgárPortál.


Forrás:polgarportal.hu
Tovább a cikkre »