A vég kezdete

A vég kezdete

A skandináv országok mindig is az élen jártak, ha a liberalizmus mindenek fölötti tiszteletéről és kiszolgálásáról volt szó. Már természetes, hogy a dán óvodák wc-je koedukált, teret hódítanak az uniszex nevek és velük együtt az uniszex emberek.

Nyugat-Európában a határokat nem ismerő elfogadás és befogadás égisze alatt épülnek sorra az iszlám mecsetek, miközben több száz éves katedrálisok dőlnek romba vagy szentségtelenítődnek meg a modern kori ateizmus térhódítása nyomán.

A legújabb hír, hogy Svédországban a következő tanévben megkezdődik az iszlám központosított oktatása. A tervek szerint bárki elsajátíthatja a svéd kötődésű muzulmán értékeket a Kista Folk Gimnáziumban, a lelkes diákok pedig továbbképezhetik magukat imámoknak.

Nem fogják kitalálni, mi ezzel a legfőbb cél! Természetesen nem más, mint a radikális iszlám terjedésének megakadályozása. Gondolták volna? Tanítsuk muzulmánnak a gyermekeinket a legfogékonyabb korukban, hogy megfékezzük az iszlám térhódítását. Mi lehet ennél logikusabb?

Valaki mondja már meg nekem, hogy mi a jó fene az a „nemzeti értékekre alapozott iszlám oktatás”?  Mert, hogy ez a program mottója. A svéd nemzeti értékekre alapozzák az iszlám oktatást? Nekem úgy tűnik, a modern kori liberalizmus, azaz a szabadosság, a mindent elfogadás elvére igyekeznek felépíteni egy iszlám teológiai és vezetői képzést, amely során olyan egyedeket fognak kitermelni, akik aztán minden háttértudással fel lesznek vértezve, hogy Európát végleg eliszlámosítsák.

Valaki verje már bele a fejükbe, hogy nincsen mérsékelt és radikális iszlám, csak egy iszlám létezik, amelynek lényege, hogy a vallás politikai színezetet kap. A Mekkából Medinába érkező Mohamed üzenete: Azonosulj – vagyis épülj be – és ha eljön az idő, hódítsd meg!

Mi lesz a következő? A terrorista-akadémia?

 

Székely Réka

The post A vég kezdete appeared first on PolgárPortál.


Forrás:polgarportal.hu
Tovább a cikkre »