A valódi célokról és a realitásról

A Rádió nem cél, hanem eszköz! Még hozzá milyen nagyszerű eszköz, többet érhet mint egy mozgalom és pár mozgalomnál többet is ér önmagában, hiszen a média az az egyik hatalmi ág. A Rádió célja, hogy embereket nyerjünk meg és világosítsunk fel, hogy ez a rendszer teljesen romlott és valódi rendszerváltásra van szükség. Az államforma pedig csak is a királyság lehet a Szent Korona – tan alkalmazásával. Egy mondatban: helyre kell állítanunk a történelmi jogfolytonosságunkat. Ez a cél eleve kizárja a pártokrácia támogatását, mivel annak felszámolását irányozza elő.

Remélem eddig nincs is senkiben kétség és mindenki így gondolja.

Na, most lehet arról vitatkozni, hogy ez nem realitás, vagy hogy realitás. De az a realitás amit azzá teszünk, szokta mondani Budaházy György, és mennyire igaza van!

Ha végig csak pártrendszerben, pártokban gondolkozunk, akkor tényleg nem lesz realitása a célunk megvalósításának. Akkor a pártokrácia marad a realitás. Ha nem kezd el senki sem másban gondolkozni, akkor ez marad valóban a realitás, de amint másban gondolkozunk, akkor az lesz a realitás. Először csak kevesek fejében, aztán egyre több emberében, az csak rajtunk múlik, hogy mennyi ember fejében és hogy ez milyen gyorsan nyer teret. Minél később határozzuk el magunkban, hogy most már elég, és valóban rendszerváltásra van szükség, annál rosszabb lesz a helyzet minden téren.

Viszont, amíg a realitás a legtöbb ember fejében a pártokrácia és még nem értük el azt, hogy ezen a hozzáállásukon változtassunk, addig úgy kell mozognunk, hogy elérjük őket is, de ne is sérüljenek a célok, ne alkudjunk meg. A kompromisszumok nélkül elszigetelődünk, nem tudunk kitörni egy bizonyos keretek közül, és nem ér el a szavunk az emberekhez.
Szóval egyetlen dolog amiről érdemes vitázni, az az, hogy mekkora az a mozgástér amire szüksége van a valódi nemzeti radikális erőknek, ezt hogyan érjük el, hogy ne is sérüljenek az érdekeink (értsd: céljaink).

Egyetlen pártnak sem áll érdekében támogatni a történelmi jogfolytonosság helyreállítását, sőt ennek a rendszernek a fenttartásában érdekeltek, így egyetlen párt sem támogatandó hosszútávon. Az más kérdés, hogy nem engedhetjük meg magunknak, hogy teljesen elutasítsunk minden politikai kezdeményezést, ami még ebben a rendszerben is képviselné a nemzeti radikalizmust. Egy pártnak ebben rendszerben jóval több esélye van megerősödni és ha valóban akarja az a párt, akkor belülről bomlasztani tudja a rendszert, de amint borulna az egész és az válna valóra, ami a mi célunk, akkor az összes párt menne a süllyesztőbe, mert vége lenne a pártokráciának.

Minden párt az ő (idegen háttérhatalom) játékszabályaik szerint játszik, és ezeket a szabályokat úgy alkották meg, hogy csak a megalkotóknak legyen jó. Ennél fogva minden párt csak úgy tud megerősödni, hogy még a mostani – számunkra nem minden téren elfogadható – céljaiból is felad, különben kinyírják, szóval ezért sem támogatandó hosszú távon egy párt sem.

Azzal egyetértenék még, hogy kell egy párt aki felvállalja a nemzeti radikalizmust, és szeretném hinni, hogy van ilyen. De amint azt látjuk, hogy ez a bizonyos párt is megalkuszik, és a valódi céloktól eltér, és a párt lesz a cél, onnantól az a párt nem támogatandó. De mint az előbb kifejtettem, ha nem alkuszik meg az a párt, akkor az ellenségei nyírják ki.

De ha van olyan párt, akire nyugodt szívvel szavazhatunk mi radikálisok, akkor sincs megoldva minden. Mitől lesz jobb, ha bejut egy kis párt a parlamentbe? Lényegében nem fog változni semmi. Ráadásul a szavazóbázisa rögtön elvész ennek a pártnak, mert nem tud négy év alatt világot váltani – pedig a szavazói ezt akarják.

Összefoglalásul:

-Cél hosszútávon a történelmi jogfolytonosságunk helyreállítása.
-Minden eszközt ennek a jegyében kellene létrehozni, de minél jobban a mátrixban van ez az eszköz, annál jobban sérülhetnek a célhoz való tartásuk.
-Kompromisszumokat csak olyan mértékben szabad kötni, hogy az ne módosítsa a célt (különben mi értelme?) de elegendő teret biztosítson az elszigetelődés elkerüléséhez.
-Realitás az, amit azzá teszünk.
-Igazából ezt a rendszert csak kívülről lehet megdönteni.


Forrás:szentkoronaradio.com
Tovább a cikkre »