A Trónok harca sztárja magyar grafikus mémjét osztotta meg

A Trónok harca sztárja magyar grafikus mémjét osztotta meg

A Tirion Lannistert alakító Peter Dinklage figyelt fel Gábor Tamás Indiana grafikus mémjére. Elég népszerű lett a megosztás.

Ahhoz, hogy értsük a mémet, amelyhez a grafikus saját szavai szerint „túl sok grafikai tudás azért nem szükségeltetett”, természetesen követni kell a sorozatot, de azért néhány szóban leírható, hogy miért is érdekes: az új évad nyitó részében történik, hogy Ramsay Bolton tőle szokatlan érzékenységgel búcsúzik halott szeretőjétől, aki még az előző évad végén halt meg.

A szolga kérdésére, miszerint „Uram, eltemessük vagy elégessük a testét?”, Bolton ezt válaszolja: „Temestés… elégetés… ő túl jó hús, dobd a kutyáknak!” És ezzel el is érkeztünk a mémhez magához, amely aztán néhány Trónok harca-fórumon keresztül juthatott el a Tirion Lannistert alakító Peter Dinklage-hez (vagy az oldalát kezelő szerkesztőhöz, az most tulajdonképpen mindegy is):

A poszt elég népszerű lett egyébként, a cikk megjelenésekor 13 ezer lájknál és több mint 1800 megosztásnál jár. Gábor Tamás Indiana egyébként nem csupán grafikus, de kiváló slammer is egyébként, aki Tolnai Esztivel már kétszer is megnyerte az országos team slam poetry bajnokságot.

Itt pedig 1:00-tól megnézhető az inkriminált jelenet:


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »