A tót hatóság nem ásványvizes palackokkal gurigázik: meglőttek egy kontinensfoglalót Nagymegyernél

A tót hatóság nem ásványvizes palackokkal gurigázik: meglőttek egy kontinensfoglalót Nagymegyernél

A szlovák-magyar gúnyhatárra egyre több betolakodó érkezik azt követően, hogy Ausztria szigorúbban ellenőrzi a jelenlegi osztrák-magyar határt. A csempészek Felvidéken keresztül próbálnak kerülni Németország felé. A határozottan feltartóztatott kontinenshódítók Nagymegyernél próbálkoztak, a tót vámosok – magyarországi kollégáikkal ellentétben – nem ásványvízzel és elemózsiával kínálták őket.

A felvidéki vámosok vasárnapról hétfőre virradó éjjel négy személygépkocsit állítottak meg Nagymegyernél. Az autók átlépték a "szlovák-magyar határt". A SITA hírügynökség információi szerint az egyik autó nem akart megállni a felszólításra, az autót ezért lövésekkel próbálták megállítani.

A lövöldözés során az egyik betolakodót eltalálták. A hírügynökségi jelentés szerint egy nőről van szó, akit a veséjén ért a lövés. A feltartóztatott inváziós csapatot átadták az illegális bevándorlással foglalkozó egységnek.

A felvidéki gúnyhatárra egyre több kontinensfoglaló érkezik azt követően, hogy Ausztria szigorúbban ellenőrzi a jelenlegi osztrák-magyar határt. A csempészek Felvidéken keresztül próbálnak kerülni Németország felé.

(Bumm – SITA nyomán)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »