A TEV és az antiszemitizmus-kutató Medián-vezér szerint holoügyben szólásszabadság van – nosza, most már rajtunk a kárpótlás sora!

A TEV és az antiszemitizmus-kutató Medián-vezér szerint holoügyben szólásszabadság van – nosza, most már rajtunk a kárpótlás sora!

"Vannak olyan jelenségek, például az egyik legérdekesebb vagy legelszomorítóbb, hogy milyen mértékben nő a holokauszttagadók aránya. Körülbelül egyötödnyi azoknak a száma, akik azt mondják, hogy a holokauszt szörnyűségeit tulajdonképpen a zsidók találták ki" – mondja elborzadt arckifejezéssel a legutóbbi felmérésük kapcsán Hann Endre szociálpszichológus, a Medián ügyvezető igazgatója az ATV-ben.

– Vajon minek köszönhető, hogy ezeknek az aránya néhány éven belül nő? – teszi fel a kérdést csodálatos magyarsággal az álnaiv műsorvezető hölgy.

– Nézze, elég sok ilyen vélemény lát ma napvilágot, részben azért is, mert szerencsére szólásszabadság van, és a közösségi médiában is nagyon sok mindennek tere van – hangzik a válasz első része. A második részére inkább nem pazarolnánk szót, meghallgatható az alábbi videóban, meg most nem is az egyébként teljességgel alaptalan jobbikozás érdekel bennünket. (Vagy, ha mégis, csak azon apró megjegyzés erejéig, hogy lehet cukiskodni bármennyit és bármeddig, úgyis ezt fogják mondani.)

Arra kaptuk tehát fel a fejünket, hogy az antiszemitizmus és a holokausztcáfolás-kutatók szerint holotémában szólásszabadság van. Nem cáfolt a másik, kipás meghívott sem, aki eszerint nyilvánvalóan egyetért ezzel, így, ha zsidó álláspontnak nem is, TEV-esnek nyugodtan nevezhetjük ezt. 

A fenti nevet viselő zsidó gondolatrendőrség megalakulása óta pedig azt tapasztaljuk, a bíróság azt teszi, amit ők akarnak, olyan ítéleteket hoz, amilyeneket ők szeretnének: egyszóval: elítéli mindazokat, akik szólásszabadságukat gyakorolják a megnevezett témában.

Úgy látszik azonban, a bírók valamit félreértettek az eligazítás során, és mégis szólásszabadság van holokauszt-ügyben. Ebben az esetben viszont nem szabad elítélni senkit, aki véleményének hangot ad e kérdésben.

Felszólítjuk hát a TEV-et, hasson oda, hogy semmisítsék meg az ő parancsukra hozott alábbi ítéleteket, elvégre kiderült, hogy mégis szólásszabadság van! És persze ne feledkezzenek meg az életfogytig járó kárpótlásról sem, de ezt említeni is fölösleges, hiszen ugye ez mindennek az alapja a népeink közötti viszonyban…

Már a vicc is tilos: 150 ezer forintos pénzbírságot szabott ki a bíróság a TEV nyomására

Hogyan beszéljünk a holokausztról? – kérdezte Köves Slomó, mire egy magyar válaszolt: 800 ezer forintjába került

Nagyon rendes a bíróság: részletben is kifizetheti a 750 ezret a holokamuzó jobbikos képviselő

Kertész Imrétől idézett 2012-ben, elítélték "holokauszt-tagadásért"

A zsidó gyarmat diktatúrájának kegye: futni hagyják, ha felveszi a holokausztvallást

A szegedi "eretneket" is a TEV ítéltette el: holomúzeumba kell mennie egy kis agymosásra

Lesújtott az igazságszolgáltatás vasökle: egy év felfüggesztett börtönt ért a holokamu-matrica

A TEV folytatja holocáfoló olvasónk meghurcolását: elérték, hogy vádemelési javaslat szülessen ügyében

Nem sikerült olvasónk ellehetetlenítése a TEV-es piócáknak: a bajtársak összedobták a büntetést

A "magyar" igazságüldöző szervek ténykedéséből: egy holocáfolás miatti vádemelésről és egy vádemelési javaslatról szóló hír egyetlen nap alatt

És hát talán "a Kuruc.info vezéreit" sem kellene próbálni bíróság elé idézni

Alább tekinthető meg a videó, melyben elhangzik, hogy hazánkban "szerencsére szólásszabadság van" holokamu-ügyben, várjuk a TEV fellépése nyomán a fejleményeket!

Korábban írtuk: TEV-es terroristák figyelik minden leheletünket – zsidózni még szabad, ezért leginkább a holokamuzókra vadásznak


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »