A Teréz körúti robbantó kétszer is átöltözött

Folyik a hajsza a Teréz körúti robbantó után. A legfrissebb hírek szerint a férfi a bűncselekmény helyszínétől gyalog ment egészen a Népligetig és nem egyszer, hanem kétszer öltözött át útközben. A férfit egyelőre senki nem ismerte fel, de akadt olyan, aki azt állította, hogy tudja, ki a férfi.

25 milliót kért

Jelentős kárt okozó csalás bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt folyik eljárás egy nő ellen, aki a hatóságok szerint 25 millió forintot kért a Teréz körúti robbantó kilétének felfedéséért – számolt be róla az atv.hu.

A gyanú szerint egy nő 25 millió forintért elárulta volna az elkövető kilétét, de kiderült, hogy blöffölt. A nő tagad, szerinte valaki a nevében küldött e-mailt a miniszterelnökségre.

Gyalog ment a Népligetig a robbantó?

A nyomozók a kameraképek kielemzése után arra jutottak, hogy a bűncselekmény helyszínétől a Népligetig gyalog ment az elkövető és közben (a már ismert ruhaváltáson kívül ) még egyszer átöltözött – erről számolt be pénteken a blikk.hu.

robbanto1

Forrás: police.hu

A lap szerint a férfinak a Fradi pálya környékén nyoma veszett, legalábbis egyetlen kamera sem készített róla újabb kockákat.

Feltételezhető, hogy azért nem szállt fel semmilyen járműre, mert félt tőle, hogy esetleg a robbantás után azonnal beazonosítják a rendőrök, és akkor a nyilvánosságra hozott kamerakép alapján a vele utazók felismerhetik.

Folyik a hajsza

A rendőrség tájékoztatása szerint tovább folyik a hajsza a Teréz körúti robbantó után.

A Teréz körúti robbantással összefüggésben csütörtökig 591 bejelentés érkezett és 34 felvételt töltöttek fel a Belügyminisztérium által létrehozott internetes oldalra.

A Központi Nyomozó Főügyészség és a rendőrség folyamatosan gyűjti és értékeli az adatokat a szeptember 24-én történt bűncselekménnyel kapcsolatban.


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »