A szokásos forgatókönyv: ebben a körben Trump állítólagos szexuális zaklatásai kerültek terítékre

A szokásos forgatókönyv: ebben a körben Trump állítólagos szexuális zaklatásai kerültek terítékre

Egymás után jelentkeznek Donad Trump republikánus elnökjelölt egykori állítólagos áldozatai, azt állítva, hogy Trump szexuálisan zaklatta őket.

Mióta nyilvánosságra hozták Trump 2005-ös, nők fogdosásával kérkedő videóját, egyre több egykori áldozata lép a nyilvánosság elé, hogy elmondja, milyen módon zaklatta az ingatlanmágnás.

A zaklatás-cunamit a New York Times indította el: ők két nő történetét mesélték el szerdai cikkükben.

1. A most 74 éves Jessica Leeds azt mondta az amerikai napilapnak, hogy harminc évvel ezelőtt egy repülőn futott össze a mostani elnökjelölttel, aki elkezdte fogdosni a melleit, és megpróbált a szoknyája alá nyúlni. “Olyan volt, mint egy polip. Mindenhol a kezét éreztem” – nyilatkozott Leeds a The New York Timesnak.

2. Az ohiói Rachel Crooks 22 éves volt, amikor 2005-ben a milliárdos ingatlanmágnás irodaépületében, a Trump Towerben találkozott Trumppal, aki a nőt akarata ellenére szájon csókolta. Crooks elmondta, hogy a csók után szinte megsemmisült, Trump semmibe vette őt, azt hitte, bármit megtehet. Donald Trump a cikkre reagálva azt mondta: az egészből semmi nem igaz. Ügyvédei a cikk visszavonását követelik egy bocsánatkéréssek kiegészítve.

Szerda estig egyre több bejelentés érkezett:

3. Szintén szerdán jelent meg a floridai The Palm Beach Postban Mindy McGillivray története, aki azt állítja, hogy Trump a falhoz szorította, akarata ellenére megfogdosta és megcsókolta, amikor 13 éve a milliárdos birtokán találkoztak.

4. Natasha Stynoff, a People magazin egyik szerzője azt állította, hogy Trump egy interjú közben próbálta zaklatni őt.

A négy zaklatás közül három 2005 környékén történt, Jessica Leeds “első osztályú” zaklatása pedig több mint harminc éve. A kéretlen közeledések felére Trump floridai ingatlanján került sor, a Mar-a-Lago golfbirtokon. A nők történetei ugyanazt a képet festik az ingatlanmágnásról, mint ami a 2005-ös interjúban elhangzott: Trump úgy gondolja, hírneve miatt bármelyik nőt megkörnyékezheti.

5. Később két “Amerika szépe”-versenyző is bejelentkezett. Ők azt állítják, hogy Trump szándékosan akkor rontott be a szobájukba, mikor átöltöznek és meztelenek voltak.

A legbotrányosabb történetnek egy olyan ’92-es felvételt kiáltottak ki, melyen Trump nem zaklat senkit. Az akkor 46 éves Trump az Entertainment Tonight karácsonyi videóján tízéves kislányok között álldogál. Miután az egyik kislány felmegy a mozgólépcsőn, Trump a tömeghez fordul, és kérkedve kijelenti: “Tíz év múlva már találkozgatni fogunk, hihetetlen!”

Nincs idő leváltani

Nincs sem idő, sem jogi lehetőség arra, hogy az elnökjelöltségről a Republikánus Párt leváltsa Donald Trumpot – jelentette ki Feledy Botond külpolitikai szakértő csütörtökön az M1 aktuális csatorna műsorában.

Mint elmondta: a Republikánus Párt konvenciójának – amely jelöltté választotta – nincs joga visszahívni Trumpot. Ugyanakkor idő sincs új jelölt állítására, hiszen már a szavazólapokat is kinyomtatták.

Továbbá politikai akaratot sem látni a leváltására – tette hozzá. A szakértő kiemelte, hogy szokatlanul magas mindkét jelölt elutasítottsága, ezért olyan “izzadságszagú” a küzdelem a bizonytalan szavazókért.

A küzdelemben Trumpnak sikerült lerántania sárdagasztásba Hillary Clinton demokrata párti jelöltet. Ezt mutatja, hogy amíg az első elnökjelölti tévévita többé-kevésbé politikai kérdésekről szólt, addig a második jobbára Bill Clinton szexuális életéről, illetve Trump "szexista" kijelentéseiről – sorolta.

(MTI – Híradó nyomán)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »