A szocialistákat nem a magyar emberek jövője érdekli

A Fidesz-frakció szerint a szocialistákat nem a magyar emberek sorsa és jövője érdekli, hanem a sajátjuk, és ezért színtiszta politikai adatgyűjtést folytatnak.

Tóbiás József, az MSZP elnök-frakcióvezetője szerdán sajtótájékoztatón azt mondta, több mint százezer aláírás összegyűlt az ellenzéki népszavazási kezdeményezésekhez, ezért ha a kormány valódi népszavazást szeretne, akkor az ellenzéki kezdeményezéseket együtt kezeli a kvótareferendummal.

A nagyobbik kormánypárt erre reagálva azt közölte az MTI-vel, hogy ha az emberek érdekelnék az MSZP-t, akkor elutasítanák Brüsszel kényszerbetelepítési terveit és elismernék, hogy sorsdöntő kérdés előtt áll az ország, és támogatnák a kormány által kezdeményezett népszavazást. A szocialisták azonban már kormányzásuk alatt is a bevándorlók tömeges betelepítését tervezték és most is azt tervezik – tették hozzá.

“A magyar embereknek 2016-ban a kényszerbetelepítésről kell szavazniuk, mert erről nem dönthet helyettük Brüsszel” – áll a Fidesz-frakció közleményében.


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »